Witam. Mam na imiê Marcin i jestem z Warszawy. Jaki¶ czas temu (2 miesi±ce) kupi³em E38 4.4 aut. zagazowane. Poprzednio mia³em E34 4.0 w manualu. Przeskok w komforcie jest bardzo widoczny, w osi±gach oczywi¶cie E38 na minus, ale oczywistym jest, ¿e nie kupi³em takiego samochodu na je¿d¿enie od ¶wiate³ do ¶wiate³. Szczerze powiem nie wiem co jeszcze powinienem napisaæ, ale na forum trafi³em z powodu pewnych niedomagañ i drobnych problemów, które wierzê, ¿e u¿ytkownicy pomog± mi rozwi±zaæ. Osobi¶cie mam dwie lewe rêce je¶li chodzi o samochody, a jak zobaczy³em bagnet w E38 to nawet nie bardzo wiedzia³em pomiêdzy któr± a któr± kresk± powinien byæ olej:). Na szczê¶cie kupi³em samochód od ludzi znacznie lepiej znaj±cych siê na samochodach st±d wierzê, ¿e nie w najbli¿szym czasie poza kupnem felg na wiosnê nie czekaj± mnie znacz±ce wydatki. Stan i cena na oko laika to sugeruj±. Rozumiem, ¿e w tym w±tku nie piszemy problemów ani nie zadajemy innych pytañ niezwi±zanych z powitaniem?:) Pozdrawiam Baju

Odpowiedz z cytatem