Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Wątek: TOUAREG czy warto?

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Jakub http://moto.allegro.pl/vw-touareg-au...692983152.html
    tragedii nie ma jeżeli chodzi o używki ceny są przystępne, ciekawe ile nówka :)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Nowka pewnie koło 3-4 tys ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Wszystko zależy w jakim stanie kupisz auto, ważne zeby nie było uszkodzone bo wtedy może być naprawdę nie ciekawie, ale jeżeli auto będzie bezwypadkowe to jest szansa że nie będzie powodów do nażekań. Kilka osób miało z tym problem ale później przyznawali że auto bylo po kolizji, a wtedy są kłopoty z wszystkim, nawet najlepsze japońskie mechanizmy będą sprawiać kłopoty.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    Wszystko zależy w jakim stanie kupisz auto, ważne zeby nie było uszkodzone bo wtedy może być naprawdę nie ciekawie, ale jeżeli auto będzie bezwypadkowe to jest szansa że nie będzie powodów do nażekań. Kilka osób miało z tym problem ale później przyznawali że auto bylo po kolizji, a wtedy są kłopoty z wszystkim, nawet najlepsze japońskie mechanizmy będą sprawiać kłopoty.
    Ciężko w PL o auto co nie ma wypadkowej przeszłości , mniej lub więcej pewnie była większość uszkodzona. Ogólnie nie jest to żaden wyznacznik że będzie się sypało. Widziałem przeszczepy, ulepy które po sprzedaniu kręcą się po mojej okolicy bez większych problemów.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    u nas trafia sie wiekszosc fur tych droższych i prestiżowych zwiezionych z USA przeznaczonych juz tam do kasacji a u nas "naprawionych" smutna prawda ale prawda czesto dodatkowo autko sie cofa i oczywiscie bezwypadek. Ja nie widze w naprawie takiego samochodu nic złego bo mozliwosci są duże a my polacy mamy też chęci naprawić da się dobrze ale raczej na to nie liczmy. I nie jest jeszcze bardzo źłe puki nie składa się samochodu z dwóch połówek Bo samochód w którym ingerowało /spawało się ważne elementy nośne jest bardzo niebezpieczny.Ale sprzedawanie komuś takiego poważnie nadszarpniętego samochodu opisując go za bezwypadkowy dodatkowo gratis z cofniętym licznikiem jest bardzo nie fer ale kto sie przyzna mało kto wtedy by kupił taki samochód i na tym właśnie polega problem. Często bywa że ktoś kupuje poważna puszke pandory.

Więc jeśli ktoś obawia się że trafi auto po stłuczce które będzie miało conajwyżej inny odcień koloru elementu niech sie nie zraża bo może kupić samochód cały pomalowany z równym kolorem elementów a składany z 2 albo i 3 aut i wtedy trafi o wiele gorzej.

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Ciężko w PL o auto co nie ma wypadkowej przeszłości , mniej lub więcej pewnie była większość uszkodzona. Ogólnie nie jest to żaden wyznacznik że będzie się sypało. Widziałem przeszczepy, ulepy które po sprzedaniu kręcą się po mojej okolicy bez większych problemów.
    Jakoś mnie to nie przekonuje, bo jeżeli nawet ktoś dobrze naprawił samochód który długo już jeździ po takiej naprawie to nieznaczy że w trakcie następnej choćby stłuczki będzie bezpieczny, nie mówiąc że prędzej czy później będzie wałczył z korozją, a tego wolał bym uniknąć. I dlatego nie mam zamiaru szukać okazji :) ani oglądać aut sprowadzonych z USA których jest obecnie ze 60%, a po ostatnich wydarzeniach na lato będzie ich sporo :)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Dokładnie teraz po tych wichurach tam może się u nas tego namnożyć.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Jakoś mnie to nie przekonuje, bo jeżeli nawet ktoś dobrze naprawił samochód który długo już jeździ po takiej naprawie to nieznaczy że w trakcie następnej choćby stłuczki będzie bezpieczny, nie mówiąc że prędzej czy później będzie wałczył z korozją, a tego wolał bym uniknąć. I dlatego nie mam zamiaru szukać okazji :) ani oglądać aut sprowadzonych z USA których jest obecnie ze 60%, a po ostatnich wydarzeniach na lato będzie ich sporo :)
    Oczywiście że nie polecam takich 'ulepów' ale jak juŻ pisałem delikatne stłuczki jak dla mnie nie dyskwalifikują auta. Zgadzam się będzie pełno aut bezwypadkowych z USA ;).

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Wczoraj znalazłem club Turka http://www.touaregclub.pl/index.php można dowiedzieć sie co najmniej tyle o samochodzie co tutaj o werji 7er. Myślę że na wiosnę będę sprzedawał swoje 7er, gdyby ktoś chciał białasa to znajdzie ogłoszenie w stosownym czasie :) pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Wczoraj znalazłem club Turka http://www.touaregclub.pl/index.php można dowiedzieć sie co najmniej tyle o samochodzie co tutaj o werji 7er. Myślę że na wiosnę będę sprzedawał swoje 7er, gdyby ktoś chciał białasa to znajdzie ogłoszenie w stosownym czasie :) pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.
    Zagadnień technicznych jest na kilkanaście stron więc tyle info co tu nie uzyskasz... ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum