czy ma ktos namiary na dobre i tanie wtryskiwacze najbardziej mnie by interesowaly hana 2000 czerwone...moze ktos ma na sprzedaz??
czy ma ktos namiary na dobre i tanie wtryskiwacze najbardziej mnie by interesowaly hana 2000 czerwone...moze ktos ma na sprzedaz??
tak patrzylem na te ceny i taki wyskok z gotowki 800pln plus pewnie trzeba jeszcze za robicizne zaplacic...stwierdzilem ze poszukam czegos tanszego co tez bedzie w miare jezdzoc...chodzi o to ze ja lpg uzywam tylko jak jade do polski a jezdze zadko max 3-4 razu w roku a tu na miejscu uzywam bp poniewaz auta uzywam malo bardzo malo moze 50km tyg zrobie wiec szkoda mi silnika na lpg....wiec chcialbym cos tanszego kupic??? dodam ze moja instalacja to elisa....
Ostatnio edytowane przez halunnn ; 01-11-2012 o 18:27
to kup OMVL REG
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
150pln za 4 sztuki?? dobrze to dziala i czy sa pojedyncze bo wszedzie w listwach widze....?
Nikoś dobrze mówi. Jak chcesz tanio i w miarę dobrze to bierz reg fasty. Dwie listwy kup i będzie ok.
spoko ta cena mi pasuje z uwagi ze malo jezdze na gazie...tylko wloalbym pojedyncze sztuki a nie w listwach czy westepuja takie??