właśnie cena jest dość niska i chyba wiadomo dlaczego. Co do kół to wygląda to co najmniej śmiesznie aż nie pasuja do tego auta. Powiem tyle- szukam V8 e38 już od 2-3 miesięcy i znalezienie wogóle przyzwoitego graniczy z cudem. Albo takie jak to , albo np. nie palący cylinder od 1 roku o czym gościa uświadomiłem( i oczywiście już nie odpalił ), albo igła i po oględzinach okazuje się ze dramat pomaskowany, albo panie wszystko igła można podpinać pod komputer i po podpieciu wywala milion błedów np. uwalona skrzynia czujniki i motor nierowno pracuje po skasowaniu adaptacji, albo po dzwonie. I tu w zasadzie nie ważna jest cena bo byłem oglądać już kilka sztuk w róznej rozpietości cenowej i wcale nie jest powiedziane że jak wysoka cena to auto igła. więc zacząłem rozglądać sie za czymś z niższej pólki cenowej żeby ewentualnie doprowadzić to do ładu i składu ale i to chyba się nie uda i pewno się skończy zakup V8 e38 na niczym bo już mnie szlak trafia i trzeba będzie albo latać e39 albo zmienić poszukiwania na A8 bo to też jest jakaś opcja. Zrobiłem 2 tys km w poszukiwaniu i nic