Nie ma co rozwijać.
Ile używanych aut z niemiec zwiozłeś w ciągu ostatnich 2 lat?
Zakładam że nie wiele, zwłaszcza że domysły w rodzaju prowadzenia 20 letniego 750 po to żeby coś z niego wyciągnąć, podmieniać, zyskać na tym i jeszcze sprzedać powstały w wyniku tego kadawer z zyskiem to naprawde przesada.
Na przykładzie tego auta widać że ten komu chciało się je ściągać, nie ruszył go nawet palcem. I to jest zrozumiałe.
Sprzedała się za tyle za ile stała, nikt na tym fortuny nie ubił, ale też nie stracił i tyle w temacie.
Czarne e32 w benzynie!
Gdzie ja napisałem że po przekładkach ma coś zarobić??byle koszty się wróciły chociaż w jakimś stopniu-zawsze coś.
Tak się składa że swojego czasu przywiozłem kilka sztuk z Niemiec , ogólnie pracuję tam cały rok i widzę w jakich cenach są zadbane np. e32 czy inne bmw dlatego nie mogę pojąć dlaczego jest taka cena !!??. Możemy się tylko domyślać co i jak boi nikt nie zna sprawy na 100% więc troszkę się wymęczyłeś w temacie wiśniowej e32 o której akurat nie wiesz nic, no chyba że sprzedaje ją znajomy etc. Powtarzam, to były moje domysły, tak samo jak Twój cały poprzedni post.
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 29-10-2012 o 07:51
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)