Witam kolegów z forum. Wczoraj kupi³em e32 3.0V8 w automacie 94r jak wraca³em do domu to silnik nie chodzi³ jak powinnien tzn. nie pali na wszystkie gary i na gazie te¿ strzela z wydechu. Przed kupnem wszytko by³o ok. co to moze byc???? Pozdrawiam
Witam kolegów z forum. Wczoraj kupi³em e32 3.0V8 w automacie 94r jak wraca³em do domu to silnik nie chodzi³ jak powinnien tzn. nie pali na wszystkie gary i na gazie te¿ strzela z wydechu. Przed kupnem wszytko by³o ok. co to moze byc???? Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Artur111222 ; 26-10-2012 o 05:16
Rzeczy które s± odpowiedzialne za to jest mnóstwo...
sprawdz po kolei:
-cewki
-¶wiece
-wtryski
-odme
-szczelno¶æ uszczelek kolektora ssacego
-ci¶nienie na cylindrach
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
ja bym na dzieñ dobry odda³ taki samochód albo chociaz za¿yczy³ zwrotu czê¶ci kasy bo skoro ju¿ w ten sam dzien sie wyrypa³ to co to za wóz a koszta tych rzeczy w sumie moga Cie z lekka przerosn±æ
jakby co s³u¿ê pomoc± w wymianie wszystkich elementów które wymieni³ kolega GRABOL jezdze od dwóch lat takim samym e 32 i przerabia³em ju¿ te tematy a widze ¿e daleko nie mamy do siebie to wrazie czego mo¿esz ¶mia³o do mnie uderzyæ. Ja bym auto najpierw pod kompa pod³±czy³ na pewno co¶ poka¿e.
tak kupi³em z torunia by³em na kompie sondy do wymiany wykosowa³ b³edy i wszystko ok:)
tak kupi³em z torunia by³em na kompie sondy do wymiany wykasowa³ b³êdy i wszystko ok:)