Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: [mechanika] Wymiana łączników stabilizatora --- naziemnie &g

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    Z góry przepraszam za takie tendencyje<ale jako amator uważam,ze kto pyta nie błądzi<lol> > pytanie ale może wytłumaczyłby mi któryś z was co sie dzieje z autem gdy łącznik stabilizatora jest zużyty.Pytam bo mam dziwne stuki w zawieszeniu podczas wjezdzania autem w jakąś nawet najmniejsza dziure.studzienke...no i chyba jezeli już zakładać to chyba jakis oryginał,gdyż koszt takiego łacznika nie jest wygórowany zgadza sie??:)

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Karington
    Z góry przepraszam za takie tendencyje<ale jako amator uważam,ze kto pyta nie błądzi<lol> > pytanie ale może wytłumaczyłby mi któryś z was co sie dzieje z autem gdy łącznik stabilizatora jest zużyty.Pytam bo mam dziwne stuki w zawieszeniu podczas wjezdzania autem w jakąś nawet najmniejsza dziure.studzienke...no i chyba jezeli już zakładać to chyba jakis oryginał,gdyż koszt takiego łacznika nie jest wygórowany zgadza sie??:)

Wlasnie dokladnie opisales objawy uszkodzonych lacznikow ....

Sebek

Początkujący Użytkownik
    Dobra to może ktoś mi powie jakiej firmy łączniki zamówić no i może ktoś tutaj na forum prowadzi sklep wysyłkowy.Z góry dziękuje za pomoc..

Zaawansowany Użytkownik Awatar chester
    BMW
    E66 730Ld
    polecam Lemfordera, Febi lub TRW i także RTS

Początkujący Użytkownik
    znalazłem na allegro Febi za 60zl... mogą być??http://moto.allegro.pl/item399627458...i_orginal.html

co sądzicie o firmie meyle??

BMW
    E66 730Ld
    febi za 60 zeta - mysle ze ok normalnie gdzies chodz apo 67 zl - wiec zobacz czy przesyłka bedzie drozsza.
    Co do Meyle - robią dobre części silnikowe, a jeśli chodzi o łączniki to nie miałem z nimi do czynienia więc trudno mi powiedzieć.

Początkujący Użytkownik
    Zamówiłem u kolegi w warsztacie STABILIZATORY FEBI po 60zl za sztuke <jak ze mnie> i w taki sposób uniknąłem tez płatnej wysyłki także chyba nie jest zle.
    Chester dzięki za pomoc...pozdr.

BMW
    E66 730Ld
    spox
    Pzdr

Początkujący Użytkownik
    No i łączniki zmienione.Zrobiłem to sam bez żadnych problemów śrubki odkreciły sie elegancko przy lekkiej pomocy klucza rowerowego.No i autko inaczej ju zreaguje na polskie dziury,studzienki itp

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    wstyd powiedziec ale ja zalozylem nowe drazki 4maxa jak tylko kupilem auto czyli okolo 2 lat temu i nadal jezdzą, a zaplacilem chyba po 24zl czy jakos tak, uznalem ze i tak robota jest bajecznie prosta ze jak sie rozsypia po 3miesiacach to zmienie w 10min na nowe renomowanego producenta, oczywiscie niepolecam takiego zabiegu z wachaczami czy drazkami kierowniczymi, wiadomo koszta (zbierznosci itp),

Uprawnienia umieszczania postów