a powiedz mi Adasio..
jakie maksymalne pieniążki można dać za e65 z 2001-2002r ???
wiem ze to zalezy od stanu i wyposażenia..bo na przebiegi to nie patrze bo są różne kręcioły ;/
a powiedz mi Adasio..
jakie maksymalne pieniążki można dać za e65 z 2001-2002r ???
wiem ze to zalezy od stanu i wyposażenia..bo na przebiegi to nie patrze bo są różne kręcioły ;/
HMMM
trudne pytanie bo jak popatrzysz na allegro to kupisz e65 za 25 tys zł i za 70 tys zł
Jak zauwazyłeś wiele zalezy od stanu auta,przebiegu,wyposażenia, nie wiem koloru i td itp
Przed zakupem w dziale e56 jest zakładka NA CO ZWRÓCIĆ UWAGE PRZED ZAKUPEM E65 poczytaj uwaznie a dowiesz się na co popatrzec i jak nie dac się nabrać
poza tym wrzucaj konkretne propozycje w dział ALLEGRO ocenimy, popatrzymy, doradzimy a może i ktos podjedzie z Toba jak bedzie miał blisko
Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 22-10-2012 o 21:59
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
no też tak właśnie pomyślałem ze jak coś znajdę to prześlę linka i może coś podpowiecie i doradzicie
bo nawet 4 dyszki umoczyć to też pieniądz ;/ to nie stara e 36 za 4 klocki.... popsuje się to postawie za stodołę :)
Ale z tego co obserwowałem na Cargo w Warszawie a byłem co tygodniowym bywalcem to marka BMW rządziła tam...są to samochody nie do zajechania...wydechy były to końca czerwone zbiorniczki wyrównawcze topiły się z temperatury silnika a to dalej szło i paliło kolejny komplet opon....:D:D
http://allegro.pl/piekne-bmw-745-ful...710636355.html
a co sądzisz o tej??? tylko szkoda ze 2001 rok za tą kase ;/
Jak by to rzec - 7 er to limuzyna i tutaj wręcz nie pasuje szaleć,palic gume i zachowywac sie nieodpowiednio
Wg mnie to elita wśród BMW i trzeba zachowywac sie z klasa jak nasze 7 na drodze
poza tym e65 to auto duże wręcz bardzo duże i do bączków musi miec sporo miejsca :D ale nie powiem ze się nie da
ktos mi kiedys rzekł - kupując swoje pierwsze bmw 7 - JAK ZACZNIESZ JEŻDZIĆ BMW NIE BĘDZIESZ CHCIAŁ INNYM - fakt w 100% sie sprawdza
linki prosze wrzucaj do działu ALLEGRO - wtedy i więcej osób go zobaczy i oceni i nie będą sie dublowały tematy
ale tak na szybko
autko z ogłoszenia
PLUSY:
- kolor
- silnik - 4,5
- biale kierunkowskazy
- ładna felga
- drewno w środku w połysku
- 4 pokrętła od klimy
- grzana kierownica
- fotele przód masaz i grzanie
- eletryczna klapa
- soft close
MINUSY:
- rocznik - przed upgrade elektroniki
- kolor skór - dla mnie średnie ale kwestia gustu
- brak wentylacji siedzeń - bardzo przydatna opcja
- czerwone autko na BC - czyli albo awaria albo niewymieniono czegos na czas - warto sprawdzić np inpa
OCENA KOŃCOWA:
autko ładne warte obejrzenia
w skali od 1 do 10 daje jej 7
Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 22-10-2012 o 22:20
strona widać że handlarza ...ze autko wypacynkowane :)
i nie ukrywam że szukam czarnej lub srebrnej..
nie no wiem ze 7ema jest do innej jazdy..tylko podałem fakt ze to auta nie do zajechania podobno biorąc pod uwagę inne marki
A to że..JAK ZACZNIESZ JEŻDZIĆ BMW NIE BĘDZIESZ CHCIAŁ INNYM - fakt w 100% sie sprawdza to słyszałem juz od wielu posiadaczy:o
No widzisz...
jednak jak ktoś jest bardziej zagłębiony w tej marce to spojrzy i wie co gdzie boli i co piszczy....
kurczę dobre takie forum...zawsze ktoś coś powie coś doda doradzi..to mi sie podoba...
nie ukrywam że szukam tez z nagłośnieniem 7logic.. jakoś tak to chyba zwą? podobno jest różnica pomiędzy zwykłym nagłośnieniem..
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 23-10-2012 o 15:53 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)
Siemanko,jak koledzy wyżej polecam motor 4.4 i L7 też daje rady,takie zestawienie plus parę innych "gdżetów" powoduje,że nie można się doczekać kolejnej jazdy.
Bardzo lubię dodawać gazu przy akompaniamencie muzyki wydobywającej się z L7.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
to jednak warto poszukać z L7 :)
podobno ładne brzmienie...
zdecydowanie polecam L7
warto miec na pokladzie