Nagrywałem w Nero8 na Verbatim,bez zmiany prędkości nagrywania.
Nagrywałem w Nero8 na Verbatim,bez zmiany prędkości nagrywania.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
u mnie dzialaja nieorginalne mapy na cd. Moze pomoc tez wypalenie plyty na niskiej predkosci i na starej nagrywarce, najlepiej nagrywarce cd, bo nagrywarki dvd maja inny typ lasera i nie zawsze czytniki w bmw sobie z tym radza. Ja palilem kilka plyt i pamietam ze przede wszystkim mapa musiala byc wlasciwa bo nasciagalem roznych i tylko jedna dziala u mnie bez wzgledu na metode wypalania. Sa jakies rodzaje high, profesional, busines, jakies cd vdo dayton, nawteq, nie znam sie na tym, nasciagalem roznego dziadostwa zanim cos zaczelo dzialac.
sprawdź czy mode1 czy 2. musi być MODE 2.
specjalnie przetestowalem dla kolegi - sciagnalem najnowsza mapke na cd tam gdzie jest polska (link ponizej):
Edit: Prosze nie przekazywac na oficjalnym forum linkow do oprogramowania lub map
a jeszcze nizej link do calego tematu gdzie jest najnowsza mapa na cd iponadto sa rozne czesci europy do wyboru co kto chce.
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...?f=91&t=188961
nic nie MODE dzilem, tylko zwykla plyta cd za 40 groszy, zwykla nagrywarka dvd i nagrane predkoscia 10x, w programie nero 7 Essentials bo taki byl dodany do nagrywarki w moim laptopie. U mnia dziala bez zadnych ceregieli. Sprawdzone.
Moze sciagasz niewlasciwe mapy do swojej wersji nawi, albo masz cos z czytnikiem nie tak.
Ostatnio edytowane przez Greg38 ; 28-10-2012 o 07:34