Mnie sie calkiem podoba. Zdecydowana wiekszosc forumowiczow posiadajacych e38 ma duzo gorsze auta, wystarczy popatrzec na fotki jakie wklejaja. kolega technics mowi ze marny wypas? takiego wyposazenia nie powstydzilaby sie zadna 750, a w 740 to rzadkosc.
Nie widze zeby kierownica byla malowana, moja M-kierownica wygladala identycznie, zdjecia sa naprawde duze w tym ogloszeniu. Brak bledow na wyswietlaczu pod zegarami to duzy plus. Moje auto tez jest sprzatane, czasem prane, konserwuje tapicerke i jak na razie nie zamierzam sprzedawac, po prostu dbam bo lubie. Jakby zagnojone wnetrze bylo to pewnie by sie podobalo co niektorym "zwierzatkom" :-) ?. Co do roznych pomylek np. fotochromowej szyby to nie kazdy ma bzika, nie kazdy od razu dekoduje vin itp. nie kazdy musi sie znac - ja pamietam ze te szyby w zwykle dni wygladaly normalnie a w sloncu robily sie lustrzane, wnetrze mniej sie nagrzewalo w porownaniu z innymi autami, bardzo fajna sprawa, boczne byly podwojne i robily wrazenie niczym pancerne.
Nie komentuje ceny bo nie wiem po ile teraz chodza. Mnie sie podoba

Odpowiedz z cytatem