Jest to wersja która będzie miała mniej problemów jak wypasiona. Mniej elektroniki i innych udziwnień .
Jest to wersja która będzie miała mniej problemów jak wypasiona. Mniej elektroniki i innych udziwnień .
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
wydaje mi się ze jakby była to wersja 745 Li z takim wyposażeniem to już by jej nie było
Silnik akurat to najmniejszy kłopot. 3.6 jedzie BARDZO podobnie do 4.5 przy normalnym użytkowaniu nie do odczucia a parę litrów mniej na 100. Niestety większość co kupuje siedem chce mieć w niej wszystko bo to obciach nie mieć tego czy tamtego dlatego tak długo wisi i tylko tyle kosztuje.
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 28-10-2012 o 13:39
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Czepiacie się tej skóry jak by to był wyznacznik numer jeden przy zakupie 7er, co za problem za 2 czy 3 tysie dokupić później kompletny środek i zrobić przekładkę. A co do braku reszty bajerów to czy one są naprawdę niezbędne? Jeśli tylko technicznie jest OK to jak dla mnie po temacie.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 28-10-2012 o 15:29
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Pisze o tym ori przebiegu non stop ale nie wiadomo jaki jest ten przebieg. Sądzę że nie mały. Miałem podobne fotele w E60 i przy przebiegu 270t km wyglądały o wiele lepiej.
Ogólnie dla mnie też wygląda spoko. Skóra ładna to wydatek kilu tyś i można wybierać w kolorach. Szkoda że właśnie kupiłem eskę bo na pewno bym się jej bliżej przyjrzał. Cena bardzo niska
A ja myslałem że miałem biede wersję :D :D
Evan..są gorsze od mojej byłej :D :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
juz jest kolejne ogloszenie, za niecale 32k. Coraz blizej ceny porzadnej E38.... ;)
http://moto.allegro.pl/pl-salon-serw...787601943.html
Ciekawe po kim i po jakim rządzie?:D
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać