Panowie, mam okazjê zamieniæ swoje A8 D2 Fl na takie o to cudo. Mercedes z roku 2001, silnik 3,2 CDI. Je¼dzi³ kto¶ takim, i mo¿e co¶ napisaæ? Z wygl±du w sumie mi siê podoba, chocia¿ jest trochê dziadkowy w przeciwieñstwie do A8...
Panowie, mam okazjê zamieniæ swoje A8 D2 Fl na takie o to cudo. Mercedes z roku 2001, silnik 3,2 CDI. Je¼dzi³ kto¶ takim, i mo¿e co¶ napisaæ? Z wygl±du w sumie mi siê podoba, chocia¿ jest trochê dziadkowy w przeciwieñstwie do A8...
-prezE32s nie przejmuj sie Tato sie ucieszy:)
BMW - rado¶æ z jazdy!
Hehe a¿ taki dziadkowaty?
Ja takim teraz je¿d¿ê tylko ¿e ciut m³odszy. Komfort jazdy jest bdb,nie porównanie z E60. Nie rozumiem dlaczego uwa¿acie ¿e on jest dziadkowaty. Mi siê nim je¼dzi bardzo dobrze i z wygl±du te¿ mi siê podoba. Wyposa¿enie ma te¿ spoko,typu keyless-go ,doci±ganie wszystkich drzwi i parê jeszcze innych fajnych pierdó³ek. Ja polecam ten model.
A jak silnik? Daje rade w tej budzie? Jak spalanie? Oczywi¶cie nie spodziewam siê osi±gów na poziomie mojej V8 ale jednak chcia³bym ¿eby co¶ jecha³o :)
zawieszenie troche awaryjne i oczywi¶cie korozja blacharki reszta ok ,
W220?
Jakie zawieszenie?
http://i1231.photobucket.com/albums/...psccd446d8.jpg
Jaka korozja?
http://i1231.photobucket.com/albums/...4042012687.jpg
:D
Czarne e32 w benzynie!
Kiedy¶ trochê je¿dzi³em takim z kole¿ank± ,i ca³kiem przyzwoite auto , spalanie mia³a ¶rednie g³ownie ma³e miasto 9,6 litra wiêc zno¶nie.
My¶la³em ,¿e u mnie TDSa w e38 s³ychaæ ,tam tez s³ychaæ niestety.
Jak bym mia³ wybieraæ miedzy 730d e38 a tym MB to wole e38 :) ale MB nie jest z³y :)
U mnie nie ma zarzutów ani to rdzy ani do zawieszenia....
Spalanie w trasie przy normalnej nodze (140-160) 7,0L a w Sando max 8,5
Szalony poda³ dwa najgorsze kondony jakie móg³ znale¼æ ale zapomnia³ wspomnieæ ¿e E32 to przy W220 zabytek z czasów wojny :700:
Co do osi±gów to sza³u nie ma...ale fajne to jest ¿e od 80-120 ci±gnie tak samo jak 160-200
Twoja decyzja...E32 i E38 (patrz±c na wyposa¿enie i komfort jazdy to du¿y prze¿ytek),mia³em kilka lat E60 i W220 lepiej wypada...
Tu jest forum BMW i o mercedesie dobrych s³ów siê nie spodziewaj.... Ale jako u¿ytkownik tego modelu (po E60) polecam szczerze...
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 09-10-2012 o 23:56
Obroñca etosu W220 widzê, nowopowo³any, jeszcze nie dawno pia³ peany na cze¶æ objawionej e60 ile¶tam d.
Jakby¶ poza kiszeniem siê przed kompem, sprawdzi³ kilka takich W220 wystawianych na sprzeda¿ po konkurencyjnych cenach, te dwie pere³ki nie robi³yby a¿ takiego zdziwienia.
Wystarczy wycieczka po kilku peryferyjnych komisach.
Chocia¿ nie, nie ma szans. Ty oczekujesz porównañ z BMW z lat '80 i jeste¶ ¶wiêcie przekonany, ¿e ja o nich "zapomnia³em" albo ¿e chocia¿ przysz³y mi do g³owy.
Z tym podej¶ciem to faktycznie klep sobie co tam stryjenka uwa¿a.
Czarne e32 w benzynie!