Nie zakładając nowego wątku podkleje się tu. Czy te amorki sachs super touring są jakieś dłuższe albo jakoś wzmacniane ?
Nie zakładając nowego wątku podkleje się tu. Czy te amorki sachs super touring są jakieś dłuższe albo jakoś wzmacniane ?
Niedawno wymieniałem całe zawieszenie z przodu. Popytałem osób zorientowanych i zdecydowałem się na amortyzatory Sachs. Cena w zależności od sprzedawcy to ok. 500 zł za sztukę. Odbojniki i pozostałe akcesoria również Sachs'a. Nie zrobiłem na nich dużo - bo może z 10kkm ale auto płynie... Moja siódemka nie jest jedyną jaką mam okazję jeździć (jeżeli chodzi o e38 to mam porównanie jeszcze do dwóch) ale szczerze powiem że był to chyba najlepszy wybór... Co do trwałości... - czas pokaże... :)
P.S. Kolego pamiętaj że 7er to stosunkowo ciężki samochód. Słabej jakości części (szczególnie zawieszenia) wykończy w mgnieniu oka.
No ja też w piątek zamontowalem komplet sachsów tylko kurde jest problem ze przód stoi bardzo wysoko, wygląda jak terenowy, wymontowalem gwint i wiedziałem ze będzie wyżej ale nie aż tak :D
http://www.fotosik.pl/zdjecie/2163c4db1033b42d
O tak stoi przód, niewiem czemu się zdjęcie samo przekrecilo
Ostatnio edytowane przez giezet ; 29-03-2016 o 17:51
Też tak uważam, ori wysoko stoi niestety
Pozdrawiam, Przemos
Byłem obczaić u siebie i też taki prześwit mam, więc wszystko w porządku masz...