Witam zmienilem kola z 20 cali na 18 cali i wyskoczyl mi blad tyre puncture i taki czerwony znaczek jak to skasowac czy cokolwiek z tym zrobic? szukalem na forum i nie moge znalezc takiego tematu.
Witam zmienilem kola z 20 cali na 18 cali i wyskoczyl mi blad tyre puncture i taki czerwony znaczek jak to skasowac czy cokolwiek z tym zrobic? szukalem na forum i nie moge znalezc takiego tematu.
Musisz poprzez I-drive przeprowadzić kalibrację czujnika ciśnienia w oponach.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
no chyba że w 18' nie ma czujników...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Koledzy podłączę się z pytaniem odnośnie tych czujników mam w swojej to dziadostwo :( mówię dziadostwo bo w poprzednim też te czujniki na feldze co utrudniało posiadanie całych kół zimowych na zmianę.
Pytanie moje jest takie jak to jest gdybym kupił koła całe z tymi czujnikami by posiadać letnie i zimowe 2 komplety co z tymi czujnikami czy one się dogadają same czy muszę je zapowiedzieć np. impą lub disem ? pozdrawiam Tedi
ja zmieniam całe koła z 19 letnich na 17 zima i nie mam zadnych problemów z powodu braku czujników w zimówkach.
Tak problemu żadnego nie ma lecz wywala kontrolkę że jest ubytek ciśnienia w kole/kołach :D z tym można jeździć wiem .Dlatego napisałem dziadostwo bo gdyby ich nie było wcale to problem by nie istniał nie miałem zbytniego wyboru kupując używane auto były i są tego nie zmienię . Teraz wiem ze mimo bogatego wyposażenia jest parę bajerów które tak naprawdę mało się korzysta ale fajnie je mieć :p Nawiasem mówiąc miałem w moim poprzednim samochodzie z USA regulowana wysokość pedałów to dopiero bajer którego się wcale nie używa bo po co nogi nie zmieniają długości od pory dnia czy Roku he he
ps. sorry że nie do końca na temat ale warto mieć bajery które czasem są upierdliwe w życiu :D
tylko jaki czerwony znaczek miał na mysli tasior?
Ja wykodowalem czujniki z wyposazenia i odlaczylem sterownik i mam spokoj ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Link do menu w aucie poliftowym...w przedlifcie jest troszkę inaczej :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."