Nic nie chce kupować ani sprzedawać i w przeciwieństwie do ciebie nikomu NIGDY nie wtulałem trupów e36 po forum serii 7, zachwalając jak to wspaniale palą gumę, jest to klasyczny przykład wiochy i małomiasteczkwości, która wyłazi z ciebie ilekroć się na forum odezwiesz, dając upust swojej sraczce słownej z przewagą zaimków właściwym kresowcom.
Proś ile chcesz, nie napisałem ani jednego komentarza porównującego przedmiot tej dyskusji do e32, co więcej twoje ograniczenie umysłowe nie pozwoliło ci wychwycić dobitnie podkreślonego stwierdzenia, że porównywanie wspomnianego MB to idiotyzm, jednakże jak widzę dyskusję prowadzisz ją sam ze sobą.A to czy jestem wyznawcą E60 (nie jakieś tam d tylko 270KM i 580NM a o takiej mocy możesz jedynie pomarzyć w swojej babci),W220 czy Skody Yeti to masz G do tego. Nie jestem zakompleksionym użytkownikiem E32 jak np ty,i widzę po za nią jeszcze dobre auta. Jedź swoją na wakacje 1800km w jedną stronę i wtedy porozmawiamy o w220. I proszę skończ swoje głupie komentarze w stylu Kaczego,że auta skończyły się na e32 bo robisz z siebie wtedy kompletnego idiotę.
Własne dzieci wysyłaj na wakacje, nie próbuj zgadywać czym jeżdże, jaką funkcje pełnił kiedyś dla mnie pojazd z grona zainteresowań, ile robie czy robiłem kilometrów i ogólnie dobrze i szczerze radzę odbij stąd aż do Sandomierza hodować ulepy na chińskich felgach i pierdzieć w fotel w aucie tatusia.
A W220 CDI bez historii serwisowej polecam gorąco praktykantom samoumartwienia i innych okaleczeń w wykonaniu własnym.

Odpowiedz z cytatem
tak czy inaczej w220 to fajny wózek tak jak zresztą każda s klasa a w140 to klasa sama dla siebie nie porównywalna do bmw czy audi z tamtych lat
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...