Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Samodzielne tankowanie LPG?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Ja też jestem za. W innych krajach tak jest od dawna i nie ma z tym żadnych problemów. A jak by to jeszcze obniżyło cenę, to tym bardziej popieram. Poza tym do szału mnie doprowadza stanie przy dystrybutorze i czekanie, aż ktoś z obsługi łaskawie się wyłoni z przytulnego budynku stacji i zatankuje mi furę. Już kilka razy robiłem o to awanturę, bo czekałem po kilka minut i w końcu wkurzony sam zaczynałem sobie tankować. I nagle pojawiał się ktoś z obsługi z mordą do mnie, że samemu nie wolno i takie tam bzdury :/

Damian Vip Awatar vramzes
    BMW
    EX : E36 320 , e32 730 iA , e38 730i manual, e32 730 Shadow Line, e46 320 individual , e53 3.0i
    Cytat Zamieszczone przez Jey Zobacz posta
    Ja też jestem za. W innych krajach tak jest od dawna i nie ma z tym żadnych problemów. A jak by to jeszcze obniżyło cenę, to tym bardziej popieram. Poza tym do szału mnie doprowadza stanie przy dystrybutorze i czekanie, aż ktoś z obsługi łaskawie się wyłoni z przytulnego budynku stacji i zatankuje mi furę. Już kilka razy robiłem o to awanturę, bo czekałem po kilka minut i w końcu wkurzony sam zaczynałem sobie tankować. I nagle pojawiał się ktoś z obsługi z mordą do mnie, że samemu nie wolno i takie tam bzdury :/
    skąd ja to znam...

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez Jey Zobacz posta
    A jak by to jeszcze obniżyło cenę, to tym bardziej popieram. :/
    No chyba sam w to nie wierzysz, że obniżą cenę. Raczej to będzie dodatkowe "parę groszy" do kieszeni bo nie trzeba pracownika utrzymywać. Wszystko ma swoje wady i zalety. Zaleta dla kierowców bo szybciej, sprawniej ( chodź i tak znajdzie się nie jeden, któremu to trzeba zatankować i benzynę i gaz bo sam rączek nie ubrudzi ). Wada dla wielu pracowników stacji, którzy stracą dodatkowy zarobek jak nie jedyne źródło dochodu. Bo po co utrzymywać pracownika jak jest nie potrzebny.
    "W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."