Słyszeliscie ze tera kazdy posiadacz samochodu z instalacją bedzie musiał tankowac lpg sam ? co o tym sądzicie ?http://www.motofakty.pl/artykul/samo...az-blizej.html
Słyszeliscie ze tera kazdy posiadacz samochodu z instalacją bedzie musiał tankowac lpg sam ? co o tym sądzicie ?http://www.motofakty.pl/artykul/samo...az-blizej.html
Jestem za,w Czechach czy Niemczech na każdej stacji jest samoobsługa i nie słyszałem,żeby kogoś wysadziło w powietrze. ;)
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Zastanawiam się dlaczego dopiero teraz?
Obsługa do ogarnięcia dla przeciętnej blondi( bez obrazy dla brunetek ;) )
W większości państw sami sobie musimy zatankować, tylko u nas trzeba czekać aż łaskawie ktoś podejdzie i z "uśmiechem" zapyta za 30 złociszy cyknąć LPG :D
Jestem ZA.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Ja zawsze sam sobie tankuje Lpg na Orlenie i chetnie pomagam pania gdy zapytają czy samemu trzeba bo zanim pan podjazdowy podejdzie to uu :) Ja też jestem za :)
ja jestem też za :) przynajmniej korka sobie przypilnuję :)
:sarcastic:
Ja też jestem za. W innych krajach tak jest od dawna i nie ma z tym żadnych problemów. A jak by to jeszcze obniżyło cenę, to tym bardziej popieram. Poza tym do szału mnie doprowadza stanie przy dystrybutorze i czekanie, aż ktoś z obsługi łaskawie się wyłoni z przytulnego budynku stacji i zatankuje mi furę. Już kilka razy robiłem o to awanturę, bo czekałem po kilka minut i w końcu wkurzony sam zaczynałem sobie tankować. I nagle pojawiał się ktoś z obsługi z mordą do mnie, że samemu nie wolno i takie tam bzdury :/
Ta mnie dobija na naszym Bralinskim Orlenia 5 razy dzwonkiem cisniesz a tu cisza :)
Rowniez jestem za :) tankowanie przez personel powinno byc atutem, ale w polsce jest masakra..
Tylko że znowu za granicą lecą z tym tankowaniem w kulki, bo zdarzyło mi się (chyba we Włoszech czy czymś podobnym), że chłop z obsługi stacji do mnie wyleciał że mi zatankuje (akurat byłem autem na ON). Myślę sobie spoko, nie pobrudzę sie tym tłustym badziewiem. Zapomniał mnie tylko poinformować, że taka usługa jest płatna i litr paliwa nie kosztuje 1,7Eur, tylko prawie 1,9 :]