Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Ogrzewanie e38 - czuc glikol

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    Podlacze sie pod temata.

Walczylem z nagrzewnica w Jeepie Cherokee 4.0

Koszt wymiany ze wzgledu na to ze wzialem sie za to sam wzrósł o 100 funtow bo srubki i inne elementy byly w roznych miejscach w aucie.

Odradzam wymiane samodzielna chyba ze masz zamiar opisac kazda srubke ze zdjeciami gdzie powinna sie znalezc z powrotem na swoje miejsce.

Prosze o to dowod z mojej proby wymiany nagrzewnicy. Lewych rak nie mam ale nie bral bym sie za wymiane sam.

Wrzuce tu 4 linki z wymiany nagrzewnicy gdy chcialem wrocic do stanu z przed, Jeep juz nie chcial odpalic. Musialem lawete brac by zawiezc do Mechanika.

Tak poza tym to masz na pewno nagrzewnice walniętą i nie czekaj bo zapaskudzisz sobie caly srodek auta tym zapachem. W Jeepie zajeło mi rok czasu na pozbycie sie zapachu. Mialem skorzane fotele. Tapicerka tez byla do prania.

Ten Jeep ktorego motałem dwa lata razem by wygladal tak:

A tu nagrzewnica. Powodzenia

Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    ja sie za to sam biore ze wzgledow finansowych :) jest to do ogarniecia ale trzeba duzo fotek robic i wszytsko opisywac przynajmniej ja tak bede robil :) postram sie robic fotki i wszytsko dokładnie opisywac moze tez nagra kilka filmow i wrzuce na forum...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750 e38
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez rafi84 Zobacz posta
    ja sie za to sam biore ze wzgledow finansowych :) jest to do ogarniecia ale trzeba duzo fotek robic i wszytsko opisywac przynajmniej ja tak bede robil :) postram sie robic fotki i wszytsko dokładnie opisywac moze tez nagra kilka filmow i wrzuce na forum...
    powiem ci tak jesli sam coś choc troche potrafisz to zrobisz bez problemu w jeden dzień ale od rana do wieczorka i zrobisz to poządnie ja dawalem do wymiany wentylatora kiedyś i tez trzeba sciagać deske i pobrudzili mi słupki partacze najwiecej problemu bedziesz mial z nawiewami jak chcesz mam nagrzewnice bez wentylatorów po 50 pln powodzenia