Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Szukam e65 pomocy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i e46 328i coupe Jeep grand Cherokee Wj 4.7 Mercedes clk w209 1.8 Lexus gs450h e38 740iL

Szukam e65 pomocy

Koledzy oglądam bmw e65 http://moto.allegro.pl/bmw-745i-e-65...688272624.html czy wie ktos cos o tym aucie albo może oglądał kazda pomoc mile widziana z góry wam dziękuje
    BMW jest jak ocean uczuć - gdy raz się zanurzysz, utoniesz...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    reflektor zaparowany, jak to wyglada. Same z siebie sie nie paruja, ktios grzebal, wymienial, moze bity. Wyjatkowy golas, na co Ci to. chyba nie patrzysz na przebieg..?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    az taki golas to to nie jest.. soft close, l7 , fotele komfort. Nie zmienia to faktu,ze cena, przebieg, reflektor-podejrzane..

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    kolejny przykład że ktoś szuka auta praktycznie za 35 tys i oczekuje full-a , bez wypadkowości i nie wiem czego jeszcze. Zaraz padną propozycje żeby ją do aso na prześwietlenie zabrać ;) i jak wyjdzie że jest coś do zrobienia, cos było malowane itp. padnie hasło - padaka ;)...wow.
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 07-10-2012 o 16:04

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    HA HA HA Jakub pojechałeś :D

niestety za 37 tys zł nie kupimy fuuulll opcji nawet u nas w PL o reszcie świata i okolic nie wspominając

co do auta z linku to

PLUSY;
    - motor 4,5
    - SC
    - L7
    - kolor bo cos musze wpisac :)
    - elektryczna klapa tył

MINUSY;
    - rok produkcji - 2001 prze upgrade elektroniki
    - oklejone szyby nawet przód boczne - wg mnie masakra i wiocha w tej klasy aucie
    - parujacy reflektor
    - brak czujnika PDC w zderzaku przód
    - przerysowany błotnik i drzwi tylne

OCENA KOŃCOWA:
    Za 37 tys zł nie kupimy rarytasu ale auto dojechane,zajechane,przejechane(czasem przez tira) ale nie ideał
    i tak jest w tym przypadku, już na 1 rzut oka widac że auto jest umęczone dopełniaja tego oklejone szyby folia co w tej klasie auta jest mega wsiowe i wyglada koszmarnie brak PDC i parujace klosze co może świadczyć (może nie musi) o wypadkowej historii pojazdu.
    Kolejna rzecz to wyposażenie - ok ma L7 i SC ale na tym sie kończy- bo klima czy xenony czy nawet tylna klapa elektryczna to nie luksus ale w tych autach wrecz standard
    tak że wg mnie takie auta nalezy eliminowac z kregu zainteresowania od razu mając jako cel główny zakup auta do jazdy,jeżli lubimy dłubać i bawic sie jak najbardziej mozna kupic i włożyć w niego z 15-25 tys zł żeby jako wygladało ale z tego trzeba sobie sprawe zdawac juz na poczatku a nie oczekiwac za 37 tys zł cudów na kiju

autu daje w skali od 1 do 10 ocene 3 ( za SC,L7, silnik i kolor)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i e46 328i coupe Jeep grand Cherokee Wj 4.7 Mercedes clk w209 1.8 Lexus gs450h e38 740iL
    Dzieki bardzo tylko primo nic nie pisalem o tym czego szukam i nic nie pisalem o tym czy jest full czy nie spytalem by poprostu uslyszec opinie niektorzy widze tego nie rozumieja ale dziekuje za cenne informacje

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez rogalex Zobacz posta
    Dzieki bardzo tylko primo nic nie pisalem o tym czego szukam i nic nie pisalem o tym czy jest full czy nie spytalem by poprostu uslyszec opinie niektorzy widze tego nie rozumieja ale dziekuje za cenne informacje
    Rozumiemy oczywiście i dlatego ostrzegamy. Moim postem wyprzedziłem kilka kolejnych postów innych użytkowników ! Chodzi o to że auto w tej cenie nie musi być całkiem do 'du..y'. Koleś sprzedał by to auto pewnie za 35 tys co oznacza że przy takiej cenie jak dla mnie nie ma co wybrzydzać na zaparowany reflektor czy jakiś element do malowania bądź już malowany. Resztę typu czujnik pdc, szyby można łatwo usunąć. Nawiązałem też do tego że troszkę głupio było by mi brać auto które mocno odstaje cenowo na prześwietlenie do aso bo w końcu co można wymagać od tej ceny-na pewno nie IGŁY.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    nie kiedy mozna trafic raz na 100, ale tutaj twoja bardzo słuszna uwaga w tej cenie nie znajdziemy zadnej igły . co do ceny to na pewno by sprzedał za 35 bo auto juz widze wisi spory czas na aukcjach. hmm tak mocno sie zgadzam co do tego ze wybrzydzanie bo reflektor paruje u mnie w e46 tez parował bo pękł od kamienia jest to mały problem ale daje do myślenia Jakub bedziesz mi musiał sprzedac swoje 735 ;) dzieki pozdrawiam

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez rogalex Zobacz posta
    nie kiedy mozna trafic raz na 100, ale tutaj twoja bardzo słuszna uwaga w tej cenie nie znajdziemy zadnej igły . co do ceny to na pewno by sprzedał za 35 bo auto juz widze wisi spory czas na aukcjach. hmm tak mocno sie zgadzam co do tego ze wybrzydzanie bo reflektor paruje u mnie w e46 tez parował bo pękł od kamienia jest to mały problem ale daje do myślenia Jakub bedziesz mi musiał sprzedac swoje 735 ;) dzieki pozdrawiam
    U mnie jest trochę wybrzydzania -to nie jest nowe auto ;). Ogólnie jak miał bym szukać kolejnego e65/66 to bym chyba odpuścił dlatego moja póki co zostaje ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    adasio ty naprawde potrafisz przypie....ić się do każdego auta wypisując durne plusy i minusy na podstawie kilku fotek .wystaw swoje bmw a napiszemy ci cała stronę minusów .auto 11letnie za 10% nowego a każdy by chciał igłe