Koledzy oglądam bmw e65 http://moto.allegro.pl/bmw-745i-e-65...688272624.html czy wie ktos cos o tym aucie albo może oglądał kazda pomoc mile widziana z góry wam dziękuje
Koledzy oglądam bmw e65 http://moto.allegro.pl/bmw-745i-e-65...688272624.html czy wie ktos cos o tym aucie albo może oglądał kazda pomoc mile widziana z góry wam dziękuje
BMW jest jak ocean uczuć - gdy raz się zanurzysz, utoniesz...
reflektor zaparowany, jak to wyglada. Same z siebie sie nie paruja, ktios grzebal, wymienial, moze bity. Wyjatkowy golas, na co Ci to. chyba nie patrzysz na przebieg..?
az taki golas to to nie jest.. soft close, l7 , fotele komfort. Nie zmienia to faktu,ze cena, przebieg, reflektor-podejrzane..
kolejny przykład że ktoś szuka auta praktycznie za 35 tys i oczekuje full-a , bez wypadkowości i nie wiem czego jeszcze. Zaraz padną propozycje żeby ją do aso na prześwietlenie zabrać ;) i jak wyjdzie że jest coś do zrobienia, cos było malowane itp. padnie hasło - padaka ;)...wow.
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 07-10-2012 o 16:04
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
HA HA HA Jakub pojechałeś :D
niestety za 37 tys zł nie kupimy fuuulll opcji nawet u nas w PL o reszcie świata i okolic nie wspominając
co do auta z linku to
PLUSY;
- motor 4,5
- SC
- L7
- kolor bo cos musze wpisac :)
- elektryczna klapa tył
MINUSY;
- rok produkcji - 2001 prze upgrade elektroniki
- oklejone szyby nawet przód boczne - wg mnie masakra i wiocha w tej klasy aucie
- parujacy reflektor
- brak czujnika PDC w zderzaku przód
- przerysowany błotnik i drzwi tylne
OCENA KOŃCOWA:
Za 37 tys zł nie kupimy rarytasu ale auto dojechane,zajechane,przejechane(czasem przez tira) ale nie ideał
i tak jest w tym przypadku, już na 1 rzut oka widac że auto jest umęczone dopełniaja tego oklejone szyby folia co w tej klasie auta jest mega wsiowe i wyglada koszmarnie brak PDC i parujace klosze co może świadczyć (może nie musi) o wypadkowej historii pojazdu.
Kolejna rzecz to wyposażenie - ok ma L7 i SC ale na tym sie kończy- bo klima czy xenony czy nawet tylna klapa elektryczna to nie luksus ale w tych autach wrecz standard
tak że wg mnie takie auta nalezy eliminowac z kregu zainteresowania od razu mając jako cel główny zakup auta do jazdy,jeżli lubimy dłubać i bawic sie jak najbardziej mozna kupic i włożyć w niego z 15-25 tys zł żeby jako wygladało ale z tego trzeba sobie sprawe zdawac juz na poczatku a nie oczekiwac za 37 tys zł cudów na kiju
autu daje w skali od 1 do 10 ocene 3 ( za SC,L7, silnik i kolor)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dzieki bardzo tylko primo nic nie pisalem o tym czego szukam i nic nie pisalem o tym czy jest full czy nie spytalem by poprostu uslyszec opinie niektorzy widze tego nie rozumieja ale dziekuje za cenne informacje
Rozumiemy oczywiście i dlatego ostrzegamy. Moim postem wyprzedziłem kilka kolejnych postów innych użytkowników ! Chodzi o to że auto w tej cenie nie musi być całkiem do 'du..y'. Koleś sprzedał by to auto pewnie za 35 tys co oznacza że przy takiej cenie jak dla mnie nie ma co wybrzydzać na zaparowany reflektor czy jakiś element do malowania bądź już malowany. Resztę typu czujnik pdc, szyby można łatwo usunąć. Nawiązałem też do tego że troszkę głupio było by mi brać auto które mocno odstaje cenowo na prześwietlenie do aso bo w końcu co można wymagać od tej ceny-na pewno nie IGŁY.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
nie kiedy mozna trafic raz na 100, ale tutaj twoja bardzo słuszna uwaga w tej cenie nie znajdziemy zadnej igły . co do ceny to na pewno by sprzedał za 35 bo auto juz widze wisi spory czas na aukcjach. hmm tak mocno sie zgadzam co do tego ze wybrzydzanie bo reflektor paruje u mnie w e46 tez parował bo pękł od kamienia jest to mały problem ale daje do myślenia Jakub bedziesz mi musiał sprzedac swoje 735 ;) dzieki pozdrawiam
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
adasio ty naprawde potrafisz przypie....ić się do każdego auta wypisując durne plusy i minusy na podstawie kilku fotek .wystaw swoje bmw a napiszemy ci cała stronę minusów .auto 11letnie za 10% nowego a każdy by chciał igłe