Ja jeżdżę na nartach...nie wiem jak wy :D
A tak na poważnie to ostatnią zimę śmigałem na kleber krisalp hp2 i też nigdy nie miałem problemu.
Ja jeżdżę na nartach...nie wiem jak wy :D
A tak na poważnie to ostatnią zimę śmigałem na kleber krisalp hp2 i też nigdy nie miałem problemu.
Ja jeździłem na Dunlop Winter Sport, nie były złe jednak gdy róznica w cenie nowych praktycznie żadna zakupiłem nowiutkie Micheliny Alpin Pilot 4 oraz na trudniejsze chwile to: http://www.youtube.com/watch?v=98p2Ybuwpzo. Więc zima już opanowana :)
Ostatnio edytowane przez Roobs ; 07-10-2012 o 20:28
zeszłej zimy micheliny x-ice przód i pirelli p-soto zero w 210 tył byłem mega zadowolony ale zostało ich 5.5mm a to nie daje mi poczucia bezpieczeństwa zakupiłem alpiny a4 wcześniej wanli katastrofa wcześniej nokiany hakapellita z kolcami tej nie pokonał żaden śnieg czy podjazd niestety miały niski indeks prędkości pokonała je a4 przy 180 zerwało bieżnik
A haka mozna ori dostac u nas bez kolcow??
Dajcie moze jakies namiary bo na alle nie widzialem, tylko starsze modele ale 7 nie bylo
A tak apropo mial ktos problem z wladza i kolami?? jak to jes?? dowod zmiejsca i mandacik??
Ja mam dwie Nokian WR A3 i dwie Nankang Snow Viva 2. O ile wiadomo że Nokian a szczególnie ten model to bdb opony to zadziwiła mnie jakość i przyczepność opon Nankang.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Nie ma hakka w polskiej dystrybucji, tylko używki lub sprowadzane ze Skandynawii lub Rosji.
pozdrawiam Bartek
Można też pewnie na Ukrainie kupić w lepszej cenie![]()
ELVIS, ....swoje:D:D:D Tylku upewnić się trzeba czy tam juz są :sarcastic::sarcastic:
Powiem Ci Roobs ,że mam tam kolegi co handluje oponami hurtowo i zawsze miał pelny asortyment w niezłej cenie![]()
To ten co sprzedał ci Fuldy ? :p
Poważnie pisząc zawsze warto rozeznać się bo nie wykluczone że jakieś wspólne zamówienie z forum poszło by:) Ja szykuje się na komplet letni :)