Spokojnie. Mo¿e kolega przemol naprawde jest mi³o¶nikiem "fajnych" felg ale je¶li chodzi o fotke to poniós³ go melan¿ a raczej photoshop. Trochê to wprowadza zamêt i mo¿na po wklejonym zdjêciu powiedzieæ tak jak kolega wy¿ej ¿e niepotrzeba wy¿szych opon i dystansów ale to w³a¶nie photoshop.
Pozwolê sobie wkleiæ org. fotki tak aby koledzy mogli doradziæ.
Kolego przemol czemu sie bawisz fotkami i chcesz pomocy??? tak sie nie da. Nie wstyd¼ siê tego ¿e masz na 7er za³o¿one felgi od 3er z oponami 215/35R19 LOL
![]()
![]()
Pomó¿my koledze dobraæ naprawde odpowiedni rozmiar gdy¿ siê pogubi³. Przemol nie z³o¶æ siê ¿e wstawi³em te foty ale nie wytrzyma³em, masz u mnie 2 oponki po cenie z³omowania ale proszê za³ó¿ je szybko.
Fuck me i'm famous...
Ostatnio edytowane przez mandrax1 ; 11-10-2012 o 19:57
Za³o¿y³em ju¿ inne opony 255/45, poza podniesionym kontrastem nic nie jest fotoszopowane. Wstawiê kilka nowych fotek jak kolega mi wytoczy dystanse i ko³a bêd± równo z nadkolem. Te 215/35 by³y niebezpieczne, delikatnie mówi±c.
Co do samych felg to siê nie bêdê wypowiada³ - kwestia gustu, ale opony to tragedia!
Ale co tu dobieraæ? Przecie¿ s± odpowiednie tematy na forum, wiêc po co próbowaæ wywa¿aæ otwarte drzwi?
http://7er.pl/showthread.php/1781-op...RY-OPON-W-E38-!!!!!!!!!!!!!
http://7er.pl/showthread.php/844-opo...ary-opon-w-E38
zlikwidowanie szpary to kwestia perspektywy i przede wszystkim podci±gniêcia kontrastu / hue / saturation ale skoro wiecie lepiej ni¿ w³a¶ciciel pojazdu to dalsza dyskusja zbêdna. Wpadnê z nowymi fotkami jak tylko bêdê mia³ te dystanse zrobione ( kwestia kilku dni) i porównamy jeszcze raz.
No k*rwa, stary... Ja tam nie znam siê na fotoszopach i temu podobnych... Mam 35 lat i wzrok ju¿ nie ten, ale do k*rwy nêdzy - komu Ty chcesz wmówiæ, ¿e ta Twoja fota nie jest robiona??? O_o
Szacunku trochê dla nas wypada³o by mieæ, a nie ³¿eæ w ¿ywe oczy!
Popatrz jeszcze raz... Tym razem na odleg³o¶æ rantu tylnej felgi od listw chromline na b³otniku i zderzaku...
![]()
Jestem w szoku, bia³e jest czarne?