Ale gdyby takim mercem na żółtych blaszkach, w stroju z tamtych czasów... to czemu nie?
Tylko trzeba by pewnie mieć taksometr oryginalny z DE taksówki, żeby auto przeszło jako zabytek..
Ale gdyby takim mercem na żółtych blaszkach, w stroju z tamtych czasów... to czemu nie?
Tylko trzeba by pewnie mieć taksometr oryginalny z DE taksówki, żeby auto przeszło jako zabytek..
Nein! Mein Schnitzel!
Witam mam pytanko znow szukam 7 e38 na taxi poniewaz audi mam rozbite czekam na ubezpiczyciela. W sumie wazne jest dla mnei tylko spalnie tam zeby palilo lpg do 16l w miescie bo wiadomo jeszcze dochodzi Pb i zamiast 40zl na 100km to trzba liczyc 45/50zl :) koszty utrzymania 7 znam chodzi mi o silnik :)
No to wtedy tylko 2.8 kolego :)
Mi spala 16l gazu w cyklu miejskim, więc wynik jak najbardziej realny.
W przypadku V8 liczył bym na co najmniej 2-4l więcej.
Jeszcze biore pod uwage miasto, a miasteczko :) u mnie male miasteczko korkow nie za duzo i 4 swiatla na cale miesteczko:)
czasami do ronda trzeba chwilę postać:)
hehe ja nie stoje zawsze sie pcham taxowki puszczaja :)
Po Krakowie zasuwa e38 728 na taxi. Obczaiłem ją w programie ITAXI na telefon z androidem.
Wysłane z mojego Samsung Galaxy S4 za pomocą Tapatalk 2
Na Śląsku powstaje ciekawa firma
Otóż można do niej wstąpić z własnym autem na zasadzie użyczenia go firmie i transportu osób pod ich szyldem
Auto okleja się folia na magnesy, póki co nie maja kogutów na dachach jak typowe Taxi ale pewnie kwestia czasu
stawka za kilometr od 1,79 do 2,80 bodajże
firmie płaci się wpisowe w wysokości 300 zł i dostaje w zamian program (aplikacja na smartfona - taki program do aktywizacji klientów) wizytówki
Co ciekawe nie trzeba zakładać własnej działalności bo działamy na umowę zlecenie na zasadach wypożyczenia auta
Z policja tez nie ma ponoć problemów bo nawet jak taksówkarze co się wkur... na ta firmę zgłoszą na psy czy ITD to ponoć nie należy przyjmować mandatu a ich prawnicy nas wybronią
co do zarobków wiadomo nikt nie określi dokładnie niestety
Wiem o tym bo dostałem propozycje przystąpienia do w/w przedsięwzięcia i tak sie zastanawiam czy jest sens czy nie koniecznie
Może ktoś z was miał z czymś takim do czynienia???
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
W Katowicach koło PKS stoi 730i na postoju taxi srebrna z kogutem