Cytat Zamieszczone przez vramzes Zobacz posta
pochwal siê gdzie to znalaz³e¶ :)
Na fiñskiej stronie typu Gumtree, ale wpad³o mi do g³owy, ¿eby zapytaæ go¶cia ile ich ma, kupiæ hurtem przyk³adowo ze 30 na pocz±tek i wrzuciæ do forumowego sklepiku z gad¿etami ( i tu pytanie do administracji co o tym my¶l± ). Mi na zarobku nie zale¿y bo i te¿ pieni±dze nie wiadomo jakie z tego nie bêd±. Swoj± kupi³em za 16 euro-dukatów ( i tu siê te¿ lekko spieni³em, bo na nastêpny dzieñ znalaz³em za 8 euro-dukatów ). Ewentualnie mogê zakupiæ dla kogo¶ i przes³aæ do Polski.
Cytat Zamieszczone przez Jozymek23 Zobacz posta
mam takie cos, zadna rewelacja, kupilem bedac na wakacjach w rucianym nida, za 15zl wciskajac srodkowy guzik pali sie lampka ktara po tygodniu zgazla, i wcale mocno nie swieci po wymianie 3 baterii,nastepnie zapalniczka zarowa mam mala pojemnosc gazu, tez czesto trzeba ja napelniac . ladnie wszystko wyglada jak jest nowe, mi po miesiacu strasznie sie powycieralo od kluczyka dolacze zdjecie jak wyglada po miesiacu uzytkowania.
Masz podobne, ale nie to samo. Ta któr± kupi³em nie posiada lampki ( widzia³em wcze¶niej na necie t±, o której piszesz ), dziêki czemu posiada pewnie wiêkszy zbiorniczek na gaz ( oka¿e siê ). Co do trwa³o¶ci to dam znaæ po miesi±cu testów w moich wszystko-przechowuj±cych kieszeniach :). Je¿eli chodzi o jako¶æ na teraz to wygl±da na ca³kiem niez³±, w dotyku jest jak by by³a powleczona cienk± gum±. ( jaka¶ taka farba chlorokauczukowa mo¿e ). Pali z pierwszego :D.