Jak w temacie. Wiem że jeszcze daleko do zimy ale teraz są lepsze ceny i zastanawiam sie nad kupnem. Pytanie jakie opony. Ja w 3 autach mam Vredesteiny i jest BARDZO zadowolony. Jakie są wasze doświadczenia?
Jak w temacie. Wiem że jeszcze daleko do zimy ale teraz są lepsze ceny i zastanawiam sie nad kupnem. Pytanie jakie opony. Ja w 3 autach mam Vredesteiny i jest BARDZO zadowolony. Jakie są wasze doświadczenia?
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Na zimę to tylko 16' z wysokim balonem
Pić trzeba ! Jeść można !
Ja jezdze na 215/65/16 - nowych - ale nie z gornej polki ! Nie mieszkam w gorach - ale czesto bywam - do tej pory wystarczyly !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
ja dokładnie mam takie jak Sebek 215/65/16 Michelin pilot > nie ma rewelacji ... a kupiłem je nowe.
Marcin powiem ci że wybrałem się tylko raz moją E38 do Karpacza ... miałem taką jazdę że nigdy więcej tylnym napędem nie pojadę. Latałem po drodze tak , że jakimś cudem nikomu nie zrobiłem krzywdy i auto całe ale to był dramat.
Łańcuchy za dużo nie pomagały
Evan ..wlasnie :idea: zapomnialem ... moze bede w wakacje to zrobie fotki i wysle bo na nikogo nie moge liczyc w wawie..
Ja tam ma na zimę 235/60/16 i jest nieźle po warunkiem, że wszystkie czujki ABS są sprawne.
Pojechałem w zeszłą zimę do Białowierzy i nic specjalnego się na śniegu nie działo. Fakt jest taki, że to nie były góry.
7ka - na mnie też możesz liczyć :mrgreen: