Roznica w cenie jest bardo duza, wiecej niz o polowe tanszy jest gaz. Ja za 1 litr gazu place 0.52P a za 1 litr benzynki trzeba zaplacic prawie 1.20 wiec roznica jest duza. Ja wychodze z zalozenia ze jak mam oszczednie jezdzic na benzynie i ograniczac sie to wole zalozyc gaz i jezdzic bez zadnych oszczednosci z non stop klima na przelozeniach sport i miec gdzies spalanie a jezdze tylko po miescie i to spalanie jest naprawde duze. Nie sadze ze ma moja mapke w kompie , wiec co teraz od nowa bedzie trzeba mapke tworzyc czy das sie wroci jakos do tej prawidlowej jakos?
A co do gazu oprocz tego ze jest o polowe tanszy tutejszy podatek drogowy TAX jest rowniez tanszy jak sie ma instalacje gazowa i co najwazniejsze jak sie ma instalacje gazowa mozna miec darmowy wjazd do pierwszej strefy Congestion Charge w Londynie a normalnie trzeba placic za wjazd w scisle centrum 8 funciakow za kazdy dzien wiec jak widzisz warto zalozyc gazik nie tylko dla oszczednego jezdzenia ale rowniez dla inncy profitow.

Odpowiedz z cytatem