Ja nie ogarniam tego tutaj tylko jarek może pomóc.
Jak German to Anna.
Pierwsze zdjęcie przedstawia moduł pamięci spod przedniego fotela ale z wersji poliftowej. Na drugim zdjęciu znajduje się wiązka ale też do tego poliftowego modułu. Ma tylko ucięte fragmenty wiązki do lusterek.
Fotel zakupiony ma ewidentnie moduł przedliftowy pamięci i takiej właśnie wiązki potrzeba żeby to działało albo zostaje rzeźba.
7er
chlopaki nie szukajcie dziury w całym wszystko jest poza wiązką łączącą fotel z instalacja w aucie
czarek w poliftowych fotelach występowały 2 typy sterowaników pamięci taki duży boscha i mniejszy widoczny powyżej simensa nie mam pojęcia od czego zależało zastosowanei innego sterownika
damian nie panikuj wsystko jest do ogarnięcia w poniedziałek pośle ci paczke i uruchomisz już ten fotel :D
ps ta duża niebieska wtyczka która jest wolna to od guzika sterowania podparciem lędzwi
będę mega szczesliwy i mega wdzięczny....ojj :)![]()
brakuje ci wiązki wpinanej w ori w samochodzie do fotela, to wiązka przejściowa podłanczana do wiązki w fotelu z pamięcią i z tej brakującej wiązki mamsz tez rozejscie na lusterka ! wiec taka krótka nie jest. popatrz na mojej e32 jak dostawialem pamięć to zobaczysz o co chodzi ! od ręki. wiązkę taką też mogę wykonać na ori wtyczkach, cały moduł pamięci jest pod fotelem a załączenie idzie z tej brakującej twojej wiązki którą pod masę jeszcze się wpina.