Prawda jest taka, że jakby była tylko pompa to by założył najtańszą za 200 PLN i sprzedał samochód jako sprawny za 1000 więcej. Nie wydaje mi się, że za te parę stów woli sprzedać niesprawne auto za grosze...
Prawda jest taka, że jakby była tylko pompa to by założył najtańszą za 200 PLN i sprzedał samochód jako sprawny za 1000 więcej. Nie wydaje mi się, że za te parę stów woli sprzedać niesprawne auto za grosze...
pozdrawiam Bartek
za 500 pesos to możesz uzdrowić może co najwyżej jawkę a i w to wątpię a nie przwyrócić e-32 do stylu i ładu
przywrócenie takiego auta do świetności to grubo ponad 10k na dzien dobry opony nowe i masz z 2k potem oleje filtry świere i cewki juz mamy 5k
A już o przywróceniu auta do świetności jak napisał Zdzira to już nawet nie wspomnę.
pozdrawiam Bartek
nie napisalem zeby zrobic igle ;) po prostu zrobic ja na jezdzaca, a robienie z niej idealu to sam Jezus nie wie ile wyniesie:P
Ku.wa...nikt jej nie oglądał a juz zrobiliście z auta złom...Dzuda opanuj sie Stary...kolor rzecz gustu a skóry nie sa az takie zmęczone..przeciez to nie kilkuletnia E66...a i tam bywają gorsze skory...o E38 nie wspominając...trzeba auto obejrzeć,zobaczyć co tak naprawde je boli a potem można pisać do woli...a nie od razu złom i worek bez dna.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
popieram arturo, zrobili z autka zloma mimo ze nikt go nie widzial nawet na oczy, a co najgrosze robia z niego zloma ktorzy maja co? E32 735i golasa?:D zalosne to jest dla mnie, forum schodzi na psy jak dla mnie bemka ladna
to taka norma tutaj:D
tutaj macie kąsek na teile
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISA...d=391672143610
zgadzam się z kolegami :) nie róbcie złoma z każdego auta które nie jest wasze,poza tym nie wiem jaki to kolor ( ja mam lazurblau ) a mi się podoba najbardziej taki :) szukałem 7 właśnie tylko w takim kolorze!!!!! bo to rzecz gustu,np. dla mnie czarna i ciemne szyby to właśnie..... no więc może troche odpuścicie....
nom fajna ta z GB :) te fotele...mmmm i ta dokładka alpiny....mmmm :)![]()
Arturo,prosze Cię przeczytaj raz jeszcze moje wypowiedzi.Jak byś czytał ze zrozumieniem to byś doczytał fakt że widziałem ją co najmniej kilka razy.Tak jak napisałem stoi nie opodal stacji metra ursynów gdzie miałem okazję chodzić dziesiątki razy.
Tak jak napisał któryś z was...każdy ma swoje zdanie. Ja myślę podobnie jak Bartek że jeśli to by była tylko pompa wody to dawno była by zmieniona. Mogło się przecież tak stać,że jak pompa wody siadła auto zostało przegrzane. Środek zupełnie mi się nie podoba. Auta po 2-3t zl czasem mają ładniejszy. Tak jak zaznaczyłem na początku (przeczytaj pierwszy mój post w tym temacie) widziałem ją i na żywo wygląda o niebo gorzej.
Nie jest to też fiat panda gdzie przy przebiegu 300t km siedzenia są wytarte...
Jeśli się tak wam podoba to jaki problem macie ją kupić?W końcu jest do sprzedania... Wcale się nie zdziwię jeśli będą wątki w dziale E32 "gotuje","wywala plyn" itp
Ale każdy robi jak uważa. Ja wyraziłem swoje zdanie jako użytkownik takiego modelu od 7lat.
Pochwał się wielki mistrzu i znawco swoim autem bo jakoś na forum zdjęć nie widzę. Jeśli do mnie pijesz że mam golasa to być może i tak jest chodź pewnie i tak jest lepiej wyposażona niż twoja R6.
Przynajmniej nie wstydzę się jej komuś pokazać i nie mam obaw że po przejechaniu kilku km zagotuje mi silnik....
Jechać,kupować i tyle w tym temacie. Przecież to istna okazja :sarcastic:
Każdy ma swoje zdanie i może się wypowiedzieć. Ja bym jej nie kupił... Właśnie jest po to ten dział żeby dyskutować na takie tematy
Vramzes,w Twoim temacie wyczytałem ile robisz przy aucie.Powinieneś wiedzieć ile takie remonty kosztują.
Idąc tym tropem zrobić jeszcze kilka zabiegów w tej 740 + ew opony,felgi,tarcze czy coś przy zawieszeniu i lekko się nam robi 10t zł. Nie mówię tu i jakiś remoncie silnika bo dajmy na to że to tylko pompa w co wątpię. Czy waszym zdaniem jest warta ponad 10 czy 12t? Bo tyle wyjdzie.
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 27-09-2012 o 16:41