halogeny ukradli.. Polska piekny krajZamieszczone przez tristeza
halogeny ukradli.. Polska piekny krajZamieszczone przez tristeza
witamy . Ładne foteliki ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Witam, ładna bumia
Witam Ładna furka powiedz mi prosze bo tak napisałeś że od 10lat jeżdzisz BMW to rozumiem że jak miałeś 15lat to juz byłeś posiadaczem BMW bo obecnie masz25lat???? i dalej jesteś posiadaczem ale juz e38:what: :D
kurde niektorzy to maja farta wlasnie poluje na 4,4 manuala stary GRATULACJE !!!
Witam
wrzuć trochę więcej fotek z zewnątrz i wewnątrz :)
i czy jakieś zmiany planujesz? np felgi bo widzę że auto śliczne tylko z felgami szału ni ma ;p
pozdr.
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Witam
Witam PIekna BIMA sliczne wnętrze![]()
![]()
![]()
![]()
tyran
Tak oczywiscie, dodam pare ladnych zdjec za kilka dni.Zamieszczone przez Saillupus
Co do zmian, auto teraz stoi na oryginalnych 16" , ktore pójda na zime. Mam zamiar kupić 18" Styling 32 Radial-Styling ( wzor podobny do ALPINY) lub 19" z E65 Styling 95
Sternspeiche tzw. "Słoneczka"
Zamierzam tez zrobic coś z systemem audio, mozliwe ze zamontuje DSP. Troche z tym roboty podejrzewam bedzie, bo trzeba nowa wiazke poprowadzic..
Chodzi mi o to, zeby nie ingerowac zbytnio w auto, wiec tuby itp. odpadaja. Ma być pełen oryginał.
W zasadzie to wszystko ze zmian, ktore chce wprowadzic. Aha, jeszcze przydałaby sie szpera, niestety oryginalnie jej nie ma..
Dziekuje za miłe słowa dla mojej Siódemeczki !