Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: [e38] BMW e38 740 M62 manual - moja Lalunia

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Siemanko ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez jarimir
    Auto fajne tylko malo zdiec . A co do czarnej podsufitki to sie zdziwilem ze to taka zadkosc. Ja taka wlasnie posiadam i nawet nie wiedzialem ze jestem takim szczesliwcem. Jesli wystepowaly tylko w M seriach jak napisales to by tlumaczylo czemu mam taka bo zarowno siedzenia ,kiera,fele mam od Mpower wersji.
    A co do audio to ja bardziej bym postawil na twoim miejscu jednak na zmiene jednostki i glosnikow a mozna to zrobic naprawde w bardzo dyskretny sposob a fekt bedzie bardzo przyjemny
    Wiecej ladnych zdjec dodam za jakis czas.
    Czarna podsufitka w E38 jest bardzo rzadko spotykana. W standardzie mialy ja wersje M Power. W np. siódemkach byla ona jedynie na zamowienie. Jak przegladam ogloszenia to jedna na 20 sztuk moze taka posiada, wiec ciesze sie bardzo ze udalo mi sie taka trafic. Jasna podsufitka wg. mnie to nieporozumienie..
    Jesli chodzi o audio to moze rzeczywiscie zrobie jak mowisz. Wszystko jednak musi wygladac jak seryjne. Jednostka sterujaca bedzie to prawdopodobnie radio Beckera.
    fuck-->eat-->sleep-->///M

Jasna podsufitka wg. mnie to nieporozumienie..
    eeeeeeee tam trzeba mieć tylko krótkie (czyt. nie afro ) i umyte włosy ;D ;D ;D ;D
    Witaj w gronie maniaków ;)
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F07 530D
    Witam i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów