Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 81

Wątek: <Adik e32> from kielce

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    dziękuje za podpowiedz jeszcze muszę sie zabrac za tylne lampy i nie wiem czy je przyciemniać czy robić czerwony kierunek tylko i nałożyc zielona nakładkę na żarówke

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    kilka fotek z wczorajszego spota w doborowym towarzystwie e30

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    nie pogniewaj sie ale najlepiej wyglda z nich ta e30 , srebrna nerka, biale lmpy, pomaranczowe migaczki :) dla mnie u Ciebie za czarno a e32 raczej na tym traci. ale masz wizje tego do czego dazysz i trzymaj tak dalej.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...

Miało być ciemno i jest ten styl pasuje i się prezentuje dołóż jeszcze bre i będzie 3 E32 na forum w bardzo podobnym schemacie : P

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    nie pogniewaj sie ale najlepiej wyglda z nich ta e30 , srebrna nerka, biale lmpy, pomaranczowe migaczki :) dla mnie u Ciebie za czarno a e32 raczej na tym traci. ale masz wizje tego do czego dazysz i trzymaj tak dalej.

Tez tak myslę jak Martynka ,za duzo czarnego a o brze nawet nie mysl

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    no wiadomo każdy ma swoje zdanie i swój wizerunek auta a powiedzcie mi jak wychodziły auta w shadow to każdy był odrzucany wizerunkiem ? miała byc czarna napadówka i powoli taka sie staje koła juz sa czekaja tylko na montaz myśle ze beda super odbiciem dla reszty pojazdu

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Nie wiem czy zauważyłeś ale ta E30 co mówiłem że najładniejsza to właśnie w shadow line jest :)

i oczywiście, że każdy robi jak lubi tak ja jak pierwsze po zakupie wywaliłem czarna nerke i czarne lampy :P ale temat nie jest zakładany chyba tylko po to by sobie słodzić ale i rozmawiać :)

P.S. dlaczego auto z ciemnym przodem jest lepsze w napadach ?? jakies super moce ??
    Ostatnio edytowane przez Martynka ; 26-05-2014 o 18:02
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Damian Vip Awatar vramzes
    BMW
    EX : E36 320 , e32 730 iA , e38 730i manual, e32 730 Shadow Line, e46 320 individual , e53 3.0i
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Tez tak myslę jak Martynka ,za duzo czarnego a o brze nawet nie mysl
    no bo koło jest jeszcze stal, poczekamy jak założysz te co ukrywasz :) osobiście też nie jestem za stylem " czarny bandzior " ale każdy lubi co innego ;) to akurat mi się podoba ale nie to koło

Zaawansowany Użytkownik Awatar grzegorz01081
    BMW
    e38 728i 1995
    Moim zdaniem mody są na plus.Dzięki pomarańczowym kierunkom i obrysom nie jest to jedna wielka czarna plama. Dojdą kola i będzie git .

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    Nie wiem czy zauważyłeś ale ta E30 co mówiłem że najładniejsza to właśnie w shadow line jest :)

i oczywiście, że każdy robi jak lubi tak ja jak pierwsze po zakupie wywaliłem czarna nerke i czarne lampy :P ale temat nie jest zakładany chyba tylko po to by sobie słodzić ale i rozmawiać :)

P.S. dlaczego auto z ciemnym przodem jest lepsze w napadach ?? jakies super moce ??
    Martynka jak najbardziej sie z Tobą zgodzę że galerie są i do opinii na plus tak samojak do krytyki :) ktos na syndykacie mi napisał że kierunki zapalone z przodu są śmieszne wiec dla mnie taki post oznacza że człowiek który go napisał nie ma pojęcia o e32 a tymbardziej o US'ach i tym jak samochód powinien wyglądać w danycm kierunku stylisztycznym, a co do czarnego to powiem że miałem kilka e32 i ani srebna ani szra ani granatowa nie wyglądała tak dobrze jak czarna wiec moja opinia jest taka że czarny lakier jest najlepszym do tego typów zabiegów, rolki w tym tygodniu już sie pojawią na aucie wiec wtedy będzie mozna zobaczyc efekt bo fakt że ze stalówkami ten samochód sie zlewa