Zamknij morde Durniu dla mnie to zasługujesz na ten pognity skuter co miałeś który tak samo jak i twój łeb do tej pory nie posiada konserwacji pokrycia zewnętrzego dla takich Mędrców jak ty to kingway hooligan to było za wiele.
Jesteś dla mnie przykładem braku ogłady i kultury.
KRapicki ty niekulturalny łubie przypomnę ci czym jeździłeśTo coś nie ma siły jeździć jeździłeś tym i sie cieszyłeś teraz przychodzisz na poważne forum 7er i swoją niewyparzoną mordą i bez żadnej wiedzy obrażasz mnie.
Takich forów gdzie ten pacjent był zbanowany jest o wiele więcej. Wiesz co "rapik" Wracaj lepiej na swoje forum chińskich skuterków i tam się wymądrzaj.
Nigdy nie nie będę darował sobie wywodów o skuterach bo wiem jakim jesteś Chamem i jakie głupoty zawsze pisałeś na jakim kolwiek forum byś nie był przy okazji nie jednego obrażałeś na E66 to se możesz tylko popatrzeć. Co ty mnie bedziesz obrażał a ja to mam puścić płazem? Takiego. Jeszcze raz coś powiesz w tym stylu to wkleje tu coś np. z forum golfa i zobaczymy.
Pewnie tylko mi sie oberwie ale sam nie zacząłem to warto zauważyć.
Mogłeś wypowiedzieć sie normalnie no ale po co skoro można obrazić mnie i odrazu dołożyć obraze wyssaną z tyłka na mój samochód. No brawo.![]()

To coś nie ma siły jeździć jeździłeś tym i sie cieszyłeś teraz przychodzisz na poważne forum 7er i swoją niewyparzoną mordą i bez żadnej wiedzy obrażasz mnie.
Odpowiedz z cytatem