Zgnije zgnije ;) jak by pościągać zderzaki i listwy to zapewnie jest tam już nalot.
Zgnije zgnije ;) jak by pościągać zderzaki i listwy to zapewnie jest tam już nalot.
jak tam chcesz ja bmw w winie którego jest napisane brak konserwacji bym nie zwiął. chyba że na częsci.
bo widziałem na przykładach E32 i E38 co znaczy brak konserwacji fabrycznej. I mi kitu nie wciskaj że to nie ma znaczenia bo nie wiesz o czym piszesz.
W e32 nie mam i w e60 tez nie miałem a rdzy nie ma więc skończ swoje wywody!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
ludzie kod wyposażenia brak konserwacji pokrycia zewnętrznego to nie jest brak konserwacji na aucie tylko podczas transportu auta do miejsca sprzedaży nie naklejają takich paneli(naklejek) na elementy karoserii.
Nie wiem co chcecie od koloru tej skory..az taka brzydka przeciez nie jest. Cena conajmniej dziwna-to fakt,jednak nie jest podany przebieg. Auto mozna sprawdzic,ale ja bym sie nie "napalal" :) Ja kupilem bardzo fajna e65 calkiem niedawno,wiec tylko szukac i szukac :)
Pie*dolnij się w łeb kaczy. Tak jak napisał kolega 525d, S915A to brak konserwacji na czas transportu auta do salonu.
Miałem to samo oznaczenie w 530d z 2003 roku i jakoś mimo tego że auto było z polskiego salonu nie miało grama rdzy.
A Twoje E32 po spotkaniu z 3 budkami telefonicznymi że akurat miało takie oznaczenie w rozkodowanym vinie o niczym nie świadczy.
(aha, wywody o skuterach sobie daruj, nudne się to już stało, pozdrawiam Cie jako aktualny posiadacz E66 745Li).
Zamknij morde Durniu dla mnie to zasługujesz na ten pognity skuter co miałeś który tak samo jak i twój łeb do tej pory nie posiada konserwacji pokrycia zewnętrzego dla takich Mędrców jak ty to kingway hooligan to było za wiele.
Jesteś dla mnie przykładem braku ogłady i kultury.
KRapicki ty niekulturalny łubie przypomnę ci czym jeździłeśTo coś nie ma siły jeździć jeździłeś tym i sie cieszyłeś teraz przychodzisz na poważne forum 7er i swoją niewyparzoną mordą i bez żadnej wiedzy obrażasz mnie.
Takich forów gdzie ten pacjent był zbanowany jest o wiele więcej. Wiesz co "rapik" Wracaj lepiej na swoje forum chińskich skuterków i tam się wymądrzaj.
Nigdy nie nie będę darował sobie wywodów o skuterach bo wiem jakim jesteś Chamem i jakie głupoty zawsze pisałeś na jakim kolwiek forum byś nie był przy okazji nie jednego obrażałeś na E66 to se możesz tylko popatrzeć. Co ty mnie bedziesz obrażał a ja to mam puścić płazem? Takiego. Jeszcze raz coś powiesz w tym stylu to wkleje tu coś np. z forum golfa i zobaczymy.
Pewnie tylko mi sie oberwie ale sam nie zacząłem to warto zauważyć.
Mogłeś wypowiedzieć sie normalnie no ale po co skoro można obrazić mnie i odrazu dołożyć obraze wyssaną z tyłka na mój samochód. No brawo.![]()
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 23-09-2012 o 00:13