Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: E38- 740IA ze Szwecji....

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Zasada jest prosta, kupuje się samochód w obecności jego aktualnego właściciela, a nie z dziwnymi blachami od jakiegoś helmuta, który może nawet nigdy nie istniał.
    pozdrawiam Bartek

Vip Vip Awatar Patromierz
    BMW
    E38 740iA & E65 730d
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Zasada jest prosta, kupuje się samochód w obecności jego aktualnego właściciela, a nie z dziwnymi blachami od jakiegoś helmuta, który może nawet nigdy nie istniał.
    AMEN :p I taka jest prawda. Gość na podwórku ma jeszcze całą malowaną 5'kę, jedną jeszcze nie zrobioną i jakiegoś starego suv'a lexusa...

A dom w dom ma warsztat "bejemwu" więc tam mogli pokasować "zbędne" wpisy...
    BTW wpisy w książce serwisowej jakoś wydawały mi się podobne, jakby jedną ręką, ale to już tylko moje domysły, więc tym się nie kierujcie :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Kolego ale po czym wnosisz ze auto ma niby wade prawną. Jesli wypelnisz taka umowe in blanco to w WK auto bedzie normalnie zarejestrowane po oplaceniu akcyzy. O ile oczywiscie autko ma dowod rejestracyjny szwedzki.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i 1995
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Obroty falują i od razu napisał,że silnik uszkodzony?Moze jakaś elektroniczna pierdółka do wymiany.Może ktoś przekroczył limit kilometrów narzucony przez ubezpieczalnie i troszke cofnął...ja w swojej w tym roku przekroczyłem 6 tyś ale cofał nie będę:p...nawet nie mam zamiaru,zapłacę i tyle.
    Jak ktoś lubi wierzyć w kłamstwa i nie zadał sobie trudu żeby auto sprawdzić to moze pisać i przekonywać ludzi do błędnych decyzji przy zakupie. Ta elektroniczna pierdolka bedzie kosztowała nowego właściciela conakmniej m62 w dobrym stanie plus przekladke- kolor, skóry, sternika i dużą navi nie jest tego warta. O problemach z papierami nie wspominając-myk jest taki że jak zarejstrujesz na siebie to tak jakby pana z radomia nie było i żadna rekojmia nie zadziała. Auto jest trefme i jak pomeczysz pana to sam Ci powie co sie stało tej laleczce.p.s. sorki Arturo Że ma Twoim poscie ale z tel tak mi akurat było wygodnie:)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Trzeba by dokladnie obejrzec to auto, moze sam to zrobie, jesli faktycznie jest nie bite tak jak ktos tutaj napisal to cena jest ciekawa, stargowac 1000zl i wziac ja za 9500zl, kompletne M62 to ok 3tys zl, moze jest szansa wtedy na dobry polift 740i za ok 16 czy 17tys zl co byloby bardzo fajna cena.

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Sprawdzilem to auto . Wlascicielem jest DEMETR VOCHO ANTONIO . Jesli ten polak sie tak nazywa to nie jest to zaden walek . Szwedzkie prawo zezwala na sprzedarz auta jesli ma sie niebieska i zolta kartke ale podpisac powinien wlasciciel . Wogole jak koles co to sprzedaje nie ma zoltej i niebieskiej karty auta to nie ma mozliwosci rejestracji w innym kraju . Jak ktos sie zdecyduje moge zadzwonic do kolesia Demetra i wypytac o co chodzi .

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    X5 4.6IS+E38 LIFT+330i Cabrio
    Ciekawostka:
    Wcześniej za 10 tyś teraz za 14500 http://otomoto.pl/bmw-740-na-bogato-...C26502470.html

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez Binio-LODZ Zobacz posta
    Ciekawostka:
    Wcześniej za 10 tyś teraz za 14500 http://otomoto.pl/bmw-740-na-bogato-...C26502470.html
    I przebieg się zmienił. Zaraz po 1 poście napisałem do owego sprzedawcy z pytaniem dlaczego podał 235tyś przebiegu skoro w zeszłym roku w czerwcu auto miało 250tyś? Oczywiście brak odpowiedzi, ale teraz wpisał 250tyś ( przebieg podniósł to i cena wzrosła :D ). Może to był błąd w druku, może celowa zmiana. Tego się nie pewnie nie dowiem, ale zawsze starałem się być uczciwy i nie lubię zarabiania na kimś takimi sposobami.
    "W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Jeden wielki walek..

Vip Vip Awatar Patromierz
    BMW
    E38 740iA & E65 730d
    Mi się wydaje, że jakiś typek się nabrał, bo u gościa byłem i to nie jest ani okolica tego miejsca ani dom, teraz stoi w innym mieście (wtedy radom)...