Witam wszystkich zmotoryzowanych i po³±czonych wspóln± pasj± do BMW :)
Jako, i¿ jestem nowy pragnê przedstawiæ pokrótce swoj± osobê. Mam na imiê Bartek, jestem ze Swarzêdza.
Od m³odych lat siedzia³em za kó³kiem, nie wa¿ne czy mia³em prawojazdy czy te¿ nie:) Moja mi³o¶æ do bmw zaowocowa³a wraz z momentem kiedy mój ojciec zakupi³ BMW E34 520i. Wtedy ju¿ wiedzia³em, ¿e w ¿adnym innym samochodzie nie ma tego komfortu który mo¿na poczuæ w tych piêknych autach.
Pierwszym autem jakie zakupi³em dla siebie by³a bmw e36 coupe 1.8is. Niestety, mia³em ni± wypadek, zosta³a skasowana. Kolejne auto bmw e36 coupe 2.0, s³u¿y³a dobrze jednak po czasie zosta³a sprzedana, kolejn± by³a bmw e36 coupe 2.5, któr± z ¿alem sprzeda³em z powodu wyjazdu za granicê do pracy, w miêdzyczasie mia³em tak¿e w posiadaniu bmw e39 525, wtedy dopiero poczu³em jakie auto do mnie pasuje!
Teraz jestem szczê¶liwym posiadaczem BMW E38 740iA V8 94r które zakupi³em dos³ownie kilka dni temu, jestem ni± zafascynowany gdy¿ presti¿, komfort oraz wyposa¿enie tego auta jest nie do porównania z ¿adnym innym! Po prostu zakocha³em siê w niej :) Mam zamiar wprowadziæ parê zmian w tym aucie ale to z czasem, dlatego te¿ postanowi³em przy³±czyæ siê do klubu 7er :) Wiem, ¿e znajdê tutaj wiele ciekawych porad, tematów pomocniczych oraz poznam osoby które tak¿e darz± bmw ogromnym uczuciem.
Zdjêcia bêde móg³ dodac dopiero za kilkana¶cie dni je¶li dobrze pójdzie, gdy¿ w³a¶nie piszê swój pierwszy post z ³ó¿ka szpitalnego. 17.05.2012 mia³em wypadek motocyklowy, kobieta zajecha³a mi drogê, niestety z³amanie otwarte, nast±pi³y komplikacje, jestem po drugiej operacji i czekam na trzeci±. Kiedy tylko wyjdê ze szpitala zrobiê jej wspania³e zdjêcia aby móc pokazaæ innym.
Pozdrawiam Lover BMW

Odpowiedz z cytatem
"W³a¶ciwo¶ci± cz³owieka jest b³±dziæ, g³upiego - w b³êdzie trwaæ" (Cyceron)