zawsze to sie przydaje mieć dwa klucze choć przed wizytą w aso przemyśl 3 razy czy masz orginalne zamki tak jak fabryka dała bo czasami aby nie było że poprzedni właściciel wpadł na genialny pomysł wymiany kolumny kierowniczej z kompletem zamków od jakiejś innej e38 bo wtedy będzie problem z wydanym prawie 1000zł na kluczyk w aso który nie będzie pasować.
wybij szybe tylko nie najmniejsza tą z tyłu bo to za wiele nie da mam szyby boczne po 30 pln wiec bedzie najtaniej !!!
Kompem minuta roboty jak jest zapłon włączony i maska otwarta. Już lepszej sytuacji chyba być nie może.
Nowy klucz do e38 to koszt około 600zł w aso.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
rób jak chłopaki podpowiadają , bo po mojej akcji awaryjnego dorabiania klucza ...juz 2 razy ktoś chciał mi ukraść auto ... bo sygnal ktory spisze zdzisek z serwisu 'expresowe otwieranie' na swoje urządzonko mu pozostaje !!
zapomnialam dopisaćprzepraszam.
jestem na etapie wymieniania wkładek ..
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
podwojna 200zl sam kupowalem w tym tygodniu ;)
Albo tutaj jest wielu bajko pisarzy albo macie tak naryte z autami, ze juz nikt tego nie jest w stanie ogarnac!
A najlepszy jest "miszcz" z wieszakiem :D :D :D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!