Nie, problem polega dokładnie na tym że goz zwykły bierze sygnały z przepustnicy a zwyklok przy automacie to kretyństwo bo zakłuca sygnały i skrzynia zmienia biegi jak w traktorze polecam jeszcze hak do takiej kombinacji skrzynia padnie po krótkiej przejażdzce. Nie wolno wkładać gazu zwykłego Do E32 a już napewno nie do automatu bo źle chodzi nie tylko silnik ale i skrzynia i wtedy jest dramat. Kolega miał wiem co mówie przy zmianie szarpało a 4 wrzucało kiedy samo chciało i spalanie ponad 30l. Niestety kolego ale najlepiej będzie jak dasz to dobrym gaziarzom i przerobią instalke na sekwencje może przepływki ci nie poje* ale nie liczył bym na to. :( Bo jeszcze troche i będziesz się musiał szykować na wymiane skrzyni temat jest łatwy w miare drogi ale nie każdy umie to ogarnąć żeby inna skrzynia działała nie w trybie awaryjnym a wtedy masz problem i samochód trzeba sprzedać w cenie złomu jak nikt nie ogarnie ja naszczescie wiem o co kaman z automatami nawet jak inna ilość pinów jest hehe.

Odpowiedz z cytatem