-
Zaawansowany Użytkownik
przerobka na wersje po fl
witam... co powiecie o przerobce przodu na wersje po fl ?? jakie koszta mniej wiecej.... ? co z blotnikami ?? trzeba zmieniac ?? czy mozna zmienic same lampy bez kierunkow ?? bo strasznie mi sie podobaja po fl... i do tego grill w chromie......
OO=[][]=OO
-
7er Freak
juz bylo...wystarczy troche poszukac
http://forum.7er.pl/zmiana-przednich...lift-vt299.htm
sa 2 wersje przerobki, poczytaj caly post.
Pozdr.
-
Doświadczony Użytkownik
Zmieniac same lmapy bez blotnika i kierunkow i progow to .. Nie ebde sie wyrazac , albo robic calosc albo wogole ..
GTo tak jak bys robil swapa silnika na V12 5,4 i podlaczyl tylko 6 cylindrow bo strasznie CI sie podoba wielkosc motoru ;D
-
Zaawansowany Użytkownik
hehe dobre...... ale nie myl kur****stwa z konsternacja.....( bo podobnie brzmi.... ) hehe "ZART"
a tak na powaznie to chodzi mi raczej o zaoszczedzenie troszke.... ale masz racje.... jak sie bawic to sie bawic...... i lipnie by to wygladalo... powroce do tematu za iles tam... bo narazie fundusze na to nie wystarcza......
OO=[][]=OO
-
Zaawansowany Użytkownik
a jak by tak rozebrac lampy i przepolerowac te szkla w srodku ?? dalo by to cos ?? to moze odrazu bym sobie ringi założył....
OO=[][]=OO
-
Zaawansowany Użytkownik
OO=[][]=OO
-
7er Freak
...nic dla mnie. oryginalne lampy musza byc. ja kupilem moje po facelifcie o niewiele drozej. tylko trzeba szukac.
Pozdr.
-
Zaawansowany Użytkownik
OO=[][]=OO
-
Doświadczony Użytkownik
straszna :)
Lampy po lifcie to koszty 2tys to taki majatek ? sprzedasz swoje ori xenon przed liftem za 1000zl
i juz nie wielka dokladka ..
Na moja cene lamp nie patrz bo sprzedawalem noweczki :)
-
czasami zdarzaja sie po fl za dobre $$ szukaj lamp, potem pomysl nad blotnikami..i zbierz wszystko do kupy i juz..
albo zrob tak ze wnetrza lamp po lifcie a zewnatrz takie jak masz..widzialem to pare razy i naprawde ladnie ;)
Uprawnienia umieszczania postów