Do Raszyna już dzwoniłem i jak nie będę miał innego wyboru to pojadę do nich. W mojej okolicy polecają mi firmę z miejscowości Parysów, ale nie wiem czy warto ryzykować.
Do Raszyna już dzwoniłem i jak nie będę miał innego wyboru to pojadę do nich. W mojej okolicy polecają mi firmę z miejscowości Parysów, ale nie wiem czy warto ryzykować.
Przed wizytą w autojozefow, poczytaj troche opini w necie, będziesz przerażony.
Jak już w tej okolicy to lepiej w http://autowawer.pl/
Można obejrzec co robią http://autowawer.pl/pl/kategoria/warsztat
--
Pozdr.
Hubert
Lipa że kolega Sebastian ma warsztat tak daleko bo wolałbym robić samochód u kogoś co ogarnia nasze auta od a do z, a nie tylko same skrzynie. Żeby nie było, że odbiorę samochód z naprawy i któryś z objawów co mam pozostanie i zacznie się przepychanka miedzy warsztatami którego to wina.
O Auto Wawer też są różne opinie, ale z reguły jest tak, że najwięcej w necie jest osób wylewających swoje żale, a ci co mieli dobrze zrobione nie chwalą się.
Podobnie jest na forum jak jest problem to ludziska zadają pytania, ale nie każdy już pamięta żeby napisać że udało się go rozwiązać i w jaki sposób.
Powoli zaczynam rozważać wycieczkę do Zgorzelca.
Droga na dolny slask od strony Warszawy nie jest już taka straszna - prawie cały czas autostrada ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Ja po raz któryś poleca PALKA ASB w Mysłowicach (koło Katowic), drogi ale skuteczny, ja robiłem i tfu tfu 100 tyś km własnie pykło i jeździ, moi znajomi też robili. Nie znam osoby która byłaby niezadowolona, bo po za kwestią finansową, tu niejedni plakali. Plus że prawie zawsze ogarnia to w jeden dzień, o 8 zostawiasz o 16 jedziesz./
Problem w tym, że nie jestem do końca przekonany czy wszystkie bolączki są związane z samą skrzynią biegów i wolę zostawić samochód jednemu człowiekowi który to ogarnie, a nie jeździć do kilku... później to już zaczynają się przepychanki którego to wina jak coś będzie nie tak.
503 066 262 zadzwoń na ten numer i powiedz że masz od Janka z czarnej E65 i mu powiedz co i jak, On posprawdza ze swojej strony a jak co to odeśle do tego Palki. Tylko to z nim ustal. Koleś ma warsztat i robią tylko bmw od lat.