http://www.autotrader.com/cars-for-s...20009414&Log=0
Jakby ktos byl chetny to sluze pomoca w zakupie ;)
http://www.autotrader.com/cars-for-s...20009414&Log=0
Jakby ktos byl chetny to sluze pomoca w zakupie ;)
Też Ci się będzie chciało I-95 tyle jechać :)
W każdym razie auto staniało prawie o połowę od tamtego roku.
pozdrawiam Bartek
Cena wzieta z kosmosu. Biorac pod uwage, ze to prawie nowe auto, bo z symbolicznym przebiegiem, to jednak jest to zwykle e32... Dalbym gora $15 tys.
Popatrz po forum już jakiś czas temu te auto było omawiane, po przeliczniku było za ok. 160 tys zł.
No nie do końca chyba że weźmiemy nową jako najnowszy model ale nie fabrycznie nowe.
Co do E32 jak bym miał tyle to bym dał ale nie mam i nie dam a pozatym widać na tym przykładzie co jest warte M70 Awaryjność tego motoru nie pozwoliła osiągnąć nawet przebiegu który by oznaczał już jego dotarcie.
Ta bmka jest praktycznie nowa i niedotarta moje 23 letnie M30 ma ślady hanowania brak rys czy progów na tulejach tłoki też nie zużyte nie wiem ile przebiegu to może być. Ale co dopiero to 750 silnik tam po oględzinach nie miał by żadnych śladów zużycia.
to chyba jakis żart
No właśnie nie bardzo rozumiem Kaczy co chciałeś przekazać swoim wpisem. O jakim przykładzie awaryjności jednostek M70 mówisz?.. Auto omawiane ma niby nim być? Prześledziłem cały tekst ogłoszenia i pomimo faktu iż lingwistą nie jestem, to nie znalazłem żadnych informacji świadczących o jakiejkolwiek awarii silnika w tym aucie ? WTF?!
Znaczy dół był robiony i dlatego nie jesteś w stanie określić przebiegu? Stare W124 mojego wuja z 2,5 litrowym chrunchlem ma nakulane ~900tys.km i przy wymianie uszczelki oglądałem garnki, które nie posiadały "na oko" żadnego zużycia. Kompresja idealna a przebieg oryginalny, bo kupował auto w salonie i jest do tej pory jego jedynym uzytkownikiem i właścicielem. Stan tulei cylindrów nie świadczy o przebiegu silnika naucz się w końcu choć podstaw..
Hah, awaryjność M70 przed liftem. Kaczy chyba nie wiesz o czym piszesz.