Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: lokata dla dzieci

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    kolego rodzinabmw moja rada to pilnuj sobie swojej roboty i nie kombinuj jeśli nie masz smykałki do biznesu, te 11zł na godz. to wcale nie jest tak żle masz spokojną głowę nie interesują cię zus i wszystkie inne duperele nikt cię nie ściga itp jeśli jesteś dobrym operatorem to robote zawsze znajdziesz

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    kolego rodzinabmw moja rada to pilnuj sobie swojej roboty i nie kombinuj jeśli nie masz smykałki do biznesu, te 11zł na godz. to wcale nie jest tak żle masz spokojną głowę nie interesują cię zus i wszystkie inne duperele nikt cię nie ściga itp jeśli jesteś dobrym operatorem to robote zawsze znajdziesz
    krótko pisząc teść po operacji wycięcia krtani (rak) teściowa też bez pracy, żona pilnuje dzieci bo teściowa jest nie odpowiedzialna, obecnie Amelia chodzi do przedszkola które od tego roku jest prywatne (jak by mało było opłat), synek ma 2 lata, żona wcześniej pracowała w DPS od 7 do 19 co drugi dzień ale DPS do końca roku ma zostać zlikwidowany, wiec jak by nie patrzeć to ta śmieciowa umowa jest lepsza niż żadna.