Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: lokata dla dzieci

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    a co powiecie na temat kupowania złota, zauważyłem, że większość lombardów w Zielonej Górze przerzuca sie na skup złota, myslalem by kupić wagę, odczynniki do badania i zacząć powoli skupować. Coś muszę zrobić bo nie mogę spać po nocach. Wracając do ubezpieczenia to rezygnuje z uwagi na niepewność mojej obecnej pracy, ewentualnie zgodzę się ale na mniejszą co miesięczna wpłatę.

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    a co powiecie na temat kupowania złota, zauważyłem, że większość lombardów w Zielonej Górze przerzuca sie na skup złota, myslalem by kupić wagę, odczynniki do badania i zacząć powoli skupować. Coś muszę zrobić bo nie mogę spać po nocach. Wracając do ubezpieczenia to rezygnuje z uwagi na niepewność mojej obecnej pracy, ewentualnie zgodzę się ale na mniejszą co miesięczna wpłatę.
    Skup złota to nie jest zły biznes jeżeli złoto kupisz jako złom i będziesz umiał je sprzedać jako kruszec pełno wartościowy. Umieć to w moim poście nie znaczy tyle umieć co przekombinować.
    Nie jest tajemnicą , że firmy skupujące złoto to ręce dużego mózgu który pewnymi umiejętnościami a może nawet znajomościami wprowadza ten złom na rynek wtórny już w postaci przetopionych wyrobów jubilerskich znanej sieci. Powiem lepiej mózg tej firmy potrafi nawet wprowadzić na rynek monety o nominale 2 zł które nie mają nic wspólnego z Mennicą Polską , wyglądają jak monety okolicznościowe ale nic nie mają wspólnego z definicją waluty. Cieszą się dużym powodzeniem w dużych miastach czy kurortach nadmorskich.
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 05-09-2012 o 20:24
    Pić trzeba ! Jeść można !