Witam,po włączeniu kluczyka zapola mi się komunikat VERIF.GARN.DE FREINS i to samo po wyjęciu kluczyka.Może wie ktoś co to oznacza,proszę o informacje.Z góry dziękuje,maja bmka to 728 z 1999r.
Witam,po włączeniu kluczyka zapola mi się komunikat VERIF.GARN.DE FREINS i to samo po wyjęciu kluczyka.Może wie ktoś co to oznacza,proszę o informacje.Z góry dziękuje,maja bmka to 728 z 1999r.
proponował bym zmianę języka na niemiecki ;) bo to chyba po francusku...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Fakt czujnik uszkodzony.Mam jeszcze jeden komunikat przy zimnym silniku Verif.LIQ.Refroit.gdy jest ciepły komunikatu niema,co to oznacza,proszę o informacje.Z góry dziękuje,maja bmka to 728 z 1999r.
Płynu było mało bo był wyciek z korka spustowego, pojawił mi się następny komunikat Verif.ECL.IMMAT.Proszę o pomoc bmw e38 2.8.1999.
podświetlenie tablicy rejestracyjnej chyba
Racja styki na żarówce tablicy były zaśniedziałe i żarówka świeciła słabo,po przeczyszczeniu styku komunikat nie pojawił się,było to dla mnie na tyle dziwne że to żarówka bo komunikat nie zawsze się pojawiał.Dziękuje za pomoc.
Witam ponownie mam kolejny komunikat VERIF.AHTIEROUIL.FV.Proszę o przetłumaczenie tego błędu z góry dziękuje.Pozdrawiam.
Dodam że to bmw e38 2,8 z1999r.