Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Poka¿ wyniki od 31 do 34 z 34

W±tek: Komunikaty b³êdów

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    - podmieni³bym czujnik na inny

- g³o¶niczek do gongu mo¿e byæ odpiêty, odkrêæ lewy schowek pod desk± i sprawd¼

nie mam wiêcej pomys³ów
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    szukam znów....
    Sk±d
    Wroc³aw
    Cytat Zamieszczone przez dan505
    Witam!!!!! W mojej buni te¿ wy¶wietla siê komunikat o zbyt niskim poziomie p³ynu ch³odz±cego ale poziom jest ok, temperatura ok(mm odchy³ wskazówki, ale wisko wydaje mi siê ju¿ troche marne) ci¶nienie w uk³adzie jest, uszczelka g³owicy oki(moc ok, relacje p³yn-olej czyste) na wtyczce jest sygna³ z komutera, czujnik na omomierz pokazuje przej¶cie..... I ju¿ nie wiem gdzie szukaæ problemu

Serdecznie proszê o ma³± pomoc bo dra¿ni mnie jak co¶ basi dolega, Mam j± od 3 tyg i ca³y czas dopieszczam :P
    kolego tu masz rozwi±zanie swojej zagadki co do "mm" za ¶rodkiem wska¼nika temperatury.. twój termostat otwiera sie na 90 C zreszt± tak jak mój...

http://www.nmia.com/~dgnrg/tempgage.htm

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    Koledzy mam jeszcze jedn± zagwozdkê:
    Kontrolka EML na zegarach, czy oprócz awarii ta lampka powinna sie zapalaæ np w trakcie diagnozowania uk³adu tak jak np kontrolka absu. Czy w mojej e32 730 89` to wogóle ma zastosowanie? Sporo czyta³em na forum ale konkretnych danych o tym EML nie znalaz³em

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez dan505
    Koledzy mam jeszcze jedn± zagwozdkê:
    Kontrolka EML na zegarach, czy oprócz awarii ta lampka powinna sie zapalaæ np w trakcie diagnozowania uk³adu tak jak np kontrolka absu. Czy w mojej e32 730 89` to wogóle ma zastosowanie? Sporo czyta³em na forum ale konkretnych danych o tym EML nie znalaz³em
    powinna sie zapaliæ przy ka¿dym przekrêceniu kluczyka na II poz. (self test EML)
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •