Niech moderatorzy usuwają te posty bo przecież nie da się czytać jak ludzie tutaj piszą jak ukraść E65, dramat.
forumowicz otrzymał konkretne info co zrobić co do samego wkładu, natomiast wystarczy zamontować dodatkowe zabezpieczenie. Jesli to nie pomoze to niestety...
Miłosierne prawo zabrania razić 'zawodowców' prądem, gazem itd. po otworzeniu przez nich samochodu, te elementy tnące co bylo montowane dla 'zawodowców' i odpalane z siedzenia by uprzyjemnic im odjazd skradzionym samochodem też opisano jako nielegalne...pozostaje ubezpieczenie....'zawodowiec' moze wszystko, nawet dziecko moze zawodowcowi wypaść ze 'śliskiego' kocyka jakos niefortunnie i wszystko w porządku...
hehe nie to nie ja...ja mieszkam w holandi... zreszta kto umie ten umie i tyle...radze wykupic dobre ubezpieczenie i dobra brame garazowa do garazu,pamietaj o alarmie badz staraj sie stawiac pod monitoringiem autko:-)moze odstraszy ich to...zreszta w duzych miastach te auta gina na potenge a policja jak zwykle bezradna heheheh...albo sprobuj sobie zainstalowac mala kamerke na podczerwien sterowana z twojego kompa...a inny oatent mialem tak w e 30 odlaczaj kable z aku:-)
Polecam nadajnik GPS...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Autko można zabezpieczyć jeszcze hamulcami, niedaleko mnie gość ma warsztat i montuje blokady na hamulce, po zapięciu blokady wciska się hamulec i auto dęba stoi. Jest tego jeden minus, jakiś Jeep 6.2L ledwo jechał na zapiętej blokadzie no ale niestety jechał, w mieście ktoś się może by zainteresował gdyby złodziej w nocy jechał na czerwonych tarczach hamulcowych a już na pewno niebiescy ale jak jest niedaleko las to na lawetę wciągną i po aucie. Mimo wszystko warto bo to jedynie 800zł z montażem. Dodatkowo wsadził bym gdzieś do auta telefon na Androidzie z wykupionym pakietem internetowym za 20zł miesięcznie żeby pokazywało mi na Google Maps dokładną lokalizację auta
dlubal dlubal az wydlubal,a masz ten bembenek od zamka???czy zniknal???