Mam pytanie czy jak zamienie swójfotel na fotel pasażera z wersji angielskiej to czy mogę podłączyć go do pamięci foteli ... czy są z tym jakieś problemy ??
Mam pytanie czy jak zamienie swójfotel na fotel pasażera z wersji angielskiej to czy mogę podłączyć go do pamięci foteli ... czy są z tym jakieś problemy ??
Pić trzeba ! Jeść można !
Nie sadze aby byla jakas roznica.Jedynie co to moze byc niewygodnie z przyciskami po prawej stronie.
nie sadze zeby byly jakies problemy, ale ostatecznie chyba daloby rade przelozyc sama tapicerke...
ale ja nie chce kupic fotela kierowcy z wersji angielksiej tylko fotel pasażera z wersji angielskiej i wsadzić go do mnie jako kierowcy.
Nie wiem gdzie siedzi modul pamieci - czy w samym siedzeniu - czy poza - ale problemow byc chyba nie powinno - porownaj gdzies nr - siedzen i podzespolow - z wersji - z kierwonica po lewej i po prawej - moze dojdziesz do jakichs wnioskow.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
tak z ciekawosci, po co chcesz to zrobic?
Mój fotel wygląda kiepsko a druga sprawa , że na spodniach zostawia ślady
mozesz go oddac ewentualnie do odnowienia, ale jesli znajdziesz ladny fotel pasazera z anglika to chyba bedzie lepsze rozwiazanie
jesliby sie udalo zlokalizowac ta pamiec fotela, to nawet jakby byla wewnatrz fotela, mozna sprobowac ja przelozyc
Mój fotel jest po regeneracji ale nie chcę się z gościem kłucić czyja wina czy jego słaby utwardzacz czy moja gorąca dupa :mrgreen:
jutro jade po fotel anglika (jest jak nówka) i nawet ta pamięć jest już mniej ważna bo i tak zasadniczo tylko ja używam auta.
Wlasnie przerabialem ten temat i bedziesz mial z tym problem fotele z pamiecia komunikuja sie jednym kablem (niebiesko czerwony) jak podlaczysz 2 fotelekierowcy to benda sie wzajemnie zaklucaly ja rozwiazalem ten problem za pomoca diody blokujac dostep sygnalu z fotela do general modulu wtedy trzeba niestety ciagnac dodatkowy kabelek z drzwikierowcy do fotela. jak ktos jest zainteresowany szczegulami najlepiej niech do mnie napisze to pomoge z tym tematem ale przez telefon bo jest to troche skomplikowane - ale do zrobienia