siemanko ,ładny okazik
siemanko ,ładny okazik
Cos pieknego .. Widzialem ja na allegro i powiem Ci ze szkoda by mi bylo jej oddawac na twoim miejscu ..
Ja mam tak samo ze swoja , nie potrafie jej wystawic na allegro :)
A kusi mnie zmiana na jakies V12
Ja swoją e32 chciałem sprzedać i też nie mogłem się wziąć za wystawienie na allegro, bo "nie miałem dobrych zdjęć do ogłoszenia" :P No ale w końcu wystawiłem ją nawet z ceną zaporową, ani jeden klient nie przyjechał jej oglądać a już ją wziął ode mnie znajomy. Strasznie się potem dziwnie czułem jak widziałem swoje "byłe" auto jadące ulicą, ale teraz mam już e38 i w sumie to dobrze, że staruszka została gdzieś w pobliżu ;)
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Jesli o mnie chodzi to nawet nikt nie zadzwonił o nią. Też było by trudno się rozstawać ale jak kiedyś przyjdzie jeszcze większa ochota i mozliwości na e38 to co wtedy? Auto rzuca się w oko i jest teraz dobrze utrzymane - na bierząco wszystko wymieniam i dochodze błędów porzedniego właściciela, który długo jeździł tym autem i wogóle o niego nie dbał.
witam, całkiem ładna.
Cześć ładna ładna i motorek konkretny ;) A nad sprzedażą dobrze pomyśl ja często tęsknie za swoją e32 one jednak mają to coś w sobie ;)
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
witam, bardzo ladna :D
Witamy!
Koleczka pierwsza klasa. U mnie tez takie sa, i wiem jak sie ludzie ogladaja. Wyposazenie naprawde ladne i gratuluje takiego okazu.
Powodzenia i przyjemnosci z jazdy!!!
kolorek zajebiaszczy :) mi się marzy cała w chromie :)
Witam śliczne auto :)