Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: wielkie shit_ dunlop winter sport m3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53

wielkie shit_ dunlop winter sport m3

musze to napisac, bo juz sily niemam, w tamtym roku kupilem okazyjnie 2 szt owego dunlopa, nowe! bylo w miare dobrze, w tym sezonie jak jeszcze niespad snieg to OK ale teraz niemoge jezdzic!!! w tamtej zimy mialem je na przodzie i mysle co ja tak dlugo hamuje????? no moze ciezkie auto i tak jest, teraz mam z przodu starego vredesteina a z tylu tego dunlopa i strach jezdzic, na 4 biegu przy predkosci 40km/h dodaje gazu a mi dupa ucieka :razz: i to nie na lodzie a na ubitym sniegu, co za szajs.........

7ka
    Gość
    ja miale 245/55/17 zeszla zime..i bylem zadowolony...

moze juz miales zjechane?

ups doczytalem ze nowe... no to w szoku jestem :razz:

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Dla mojego adwokata takie sprzedałem - jeszcze mnie nie chce powiesić więc może na jakieś felerne trafiłeś :)

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    ja miale 245/55/17 zeszla zime..i bylem zadowolony...

moze juz miales zjechane?

ups doczytalem ze nowe... no to w szoku jestem :razz:
    sprawdzone, nowe mialy 8.5mm te maja 6.5mm wiec 2mm sucha zima sciela w jede sezon, ale 6.5mm to chyba niejest malo?! co za baniak, kupie se na nastepna zime save eskimo s3 i bede mial normalna jazde, troszke glosna ale na snieg bede zapier :x

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    To jakieś dziwne te gumy - a może w garażu na letnich lamelki chińczyk ze szwagrem kazachem wytapiali lutownicą i dla tego nie możesz jeździć .

Ja sobie kupiłem używane good year ultra grip i na śniegu pięknie trzymają auto nawet na nieciekawych podjazdach pod górkę. Wczoraj jeden taki spokojnie forsowałem i się zdziwiłem że nawet ASC się nie zapalało.

Kurde, ale ja zbaczam z tematu.... ;D

Ale ciekawe masz te zimówki skoro tak beznadziejnie na nich się jeździ - to może łańcuchy zapomniałeś założyć - były w zestawie z oponami ?? :viva: :viva: :viva: :viva:
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    juz o lamerkach pisalem kiedys... a co do tego dunlopa to niewiem albo ja tak trafilem albo niewiem. Gawno na maxa, juz lamerek niewidac, identyczne gowno to BFG winter G ojciec sie slizgal, kumpel sie slizga itd.

a wiesz ze z tym wypalanie lamerek to dobry pomysl :hah: serio

Początkujący Użytkownik
    na zime to polecam NOKIAN WR G2 mam takie i daja rade na sniegu i lodzie(tu bardzo ostroznie trzeba jechac)

tanie sa a wypadaja lepiej w testach niz GY lub Pirrelli

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Ja też mam dunlopy M3 i nie mam z nimi problemu. Targają aż miło ;D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    a wiesz ze z tym wypalaniem lamerek to dobry pomysl :hah: serio
    No niestety spotkałem się z gumami zimowymi (takimi jak dawniej pisałeś, co miały za płytkie lamelki), że miały nowe lamelki wytapiane w garażu kawałkami gorącej blachy 0.25mm, podgrzewaną w piecu centralnego :what: :what: :what: :what:

Tak na prawde to nie wiem jaki to daje efekt, bo guma jest przypalona i może już nie być aż taka miękka, by w śniegu sobie dobrze radzić. Chociaż zużyć cały dzień by oszczędzić na kupnie nowych gum do poldka - może i warto ?? :/ :/ :hah: :hah: :hah:
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Ja również jeżdżę na dunlopkach M3 i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń :) I ruszanie i hamowanie i ogólnie jazda jak najbardziej ok.
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Uprawnienia umieszczania postów