Dyskusja dotyczy mojego auta wiêc pozwolê sobie napisaæ kilka zdañ. Po pierwsze kolego ADASIO jak masz pisaæ takie bzdury o samochodzie którego nie znasz to mo¿e nie udzielaj siê wcale, we¼ ¿onê na spacer albo id¼ z koleg± na piwo zamiast bawiæ siê w detektywa bo kiepsko Ci to wychodzi. Nawet nikt Ciê nie prosi³ o ocenê tego auta, a zak³adasz temat i robisz z ig³y wid³y, kto¶ potencjalnie zainteresowany jeszcze to przeczyta i niedajbo¿e uwierzy i siê wystraszy.
Po pierwsze auto nie jest po wypadku i nie by³o, wskazuje te¿ na to opinia rzeczoznawcy z USA, któr± kto¶ wy¿ej ju¿ zamie¶ci³, widaæ na niej opisane drobne kosmetyczne uszkodzenia, dok³adnie by³o to 16 ma³ych wgniotek, które zosta³y usuniête metod± PDR (czyli bez lakierowania elementów) i nie ma po nich najmniejszych ¶ladów, zderzak ty³ przód posiada³ zarysowania u do³u które zosta³y tak skorygowane ¿e s± ledwie widoczne na czystym aucie.
Gdzie widzisz posk³adanie auta z dwóch, jedynie zosta³a wymieniona blenda pod rejestracje oraz pod¶wietlanie rejestracji na wersjê europejsk± (kupione w ASO BMW, mam faktury) bo nie podoba³a mi siê kwadratowa rejestracja. Lampy tylne, jak i ca³y ty³ i reszta auta jest oryginalna. Zegary równie¿ zmieni³em bo wyskalowanie w milach jest trochê lipne skoro ¿yjemy w europie. Auto jest ca³e w oryginalnym lakierze ³±cznie z zderzakami, wiem co mówiê! Twierdzisz inaczej to udowodnij to, zapraszam do Krakowa, wtedy bêdziesz móg³ oceniaæ. Na aukcji napisa³em te¿ ¿e PL jêzyk wgrany jest do zak³adki nawigacji, wiêc co w tym dziwnego ¿e reszta menu jest po angielsku.
Zamieszczam jeszcze foto na dowód zmiany blendy tablicy rejestracyjnej, zrobi³em je specjalnie bo ju¿ przewidzia³em ¿e znajd± siê eksperci co zrobi± mi z auta powypadkowy ulep, proszê:
Jedynie z t± d³ugo¶ci± longa masz racjê, pomyli³em siê, zaraz to poprawiê.