Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Rozlany olej mineralny na samochodzie

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Ja czytam dalej to w szoku jestem normalnie :(

U nas tzn na Śląsku byś nie dostał nic ,no chyba,że ktoś by chciał Ci po dobroci coś dać ,masakra.

Tak myślę ,ę jak gościu by Ci auto porysował to musiałby Ci kupić pewnie nowe :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar Norbert08
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Ja czytam dalej to w szoku jestem normalnie :(

U nas tzn na Śląsku byś nie dostał nic ,no chyba,że ktoś by chciał Ci po dobroci coś dać ,masakra.

Tak myślę ,ę jak gościu by Ci auto porysował to musiałby Ci kupić pewnie nowe :D
    Nie wiem jak jest u was ale tu nie ma czegos takiego,ze ktos cos komus zrobi i tylko bedzie slowo przepraszam. Jeszcze zalezy od podejscia i charakteru . Ja jestem akurat mam taka mentalnosc,ze jak ktos wyrzadza krzywde wokol mojej osoby rowniez zostanie potraktowany podobnie. Juz wczesniej pisalem taki mam charakter. Ale sorry niby z jakiej racji gosciu mial mi nie zaplacic za myjnie,prace i czas przy tym ?
    Logiczne,ze musial zaplacic.
    A jakby porysowal to dal by kase na malowanie elementu

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Ja wszystko rozumiem Norbert i tez jestem za sprawiedliwością ,ale gdyby gościu nie chciał dać Ci tej kasy ,to myślę ,że byś jej nigdy nie zobaczył , kase tak naprawdę powinna ubezpieczalnia wypłacić bo to się stało na drodze podczas ruchu.
    Tylko najpierw trzeba by było udowodnić ,że to on :)

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Dajcie już na luz z tym durnym tematem...to że dał kasę to fart...głupi jakiś albo bardzo wystraszony.Tyle szumu o pochlapanie samochodu olejem...kiedyś jechałem drogą,na której były roboty drogowe a dokładnie była smołowana...nie było widac za wiele bo posypana była już piachem...tzn takim żwirkiem i nie było ograniczenia jakiegos drastycznego i normalnie ruch się odbywał...gdy dojechałem do domu to okazało sie,że moja 7er do listew bocznych byla kompletnie zasmołowana...owszem wkurzyłem sie ale pojechałem na stacje benzynową,kupilem piątkę i umyłem wszystko dokładnie...nic sie lakierowi nie stało bo niby czemu miało by sie stac cokolwiek a nawet błyszczał się potem jeszcze bardziej w tych miejscach.nawet cięzko mi wyobrazic sobie co zrobił by Norbert08...pewnie założył by sprawe odpowiedzialnemu ministrowi:D...no bo raczej nie sadze aby dostał po 250 zł od kazdego robotnika na drodze...chyba,że w maskę...:p Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

BMW
    E32 735
    Oj uwierz,ze jakby cos takiego na drodze mi sie przytrafilo to grubsza afera by z tego byla :P hehehe

Nie no zakonczmy temat kto po co za ile itd.

30 minut temu wszedlem do domu,bylem na myjce. Wiec tak: jako tako sie domylo ale ciezko bylo :P ale mi sie na rymy zebralo,niestety maska nie przezyla oleju i sa plamy dalej . Wywniskowalismy,ze zaraz po zalaniu wsiadlem do samochodu i poleciamlem ja myc ale kurczaki pieczone maska nagrzala sie od silnika i efekt jest taki a nie inny :( czeka mnie polerka . Wiec juz go calego zalatwie tzn wypoleruje zeby kto sobie nie pomyslal :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Norbert nie zapomnij wżiąśc od gościa kase na polerkę :D:D:D:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    dla mnie to tez, smieszna sprawa, specialnie Ci tego nie zrobil.. po za tym, że dostałeś hajs to dobrze dla Ciebie.. i może tak powinno być ale trafiłeś na głupiego naiwniaka.. rowniez dobrze moglbys szukac gościa który zostawił bańke z olejem na tejże drodze(parkingu) takie pisanie i cwaniakowanie jak dla mnie.. że jaki to ja kiedyś nie byłem.. :) ja tez **** nie jestem i bym sie wkurzył ale trudno stało się, rownie dobrze mogłes Ty najechac na ta bańke oleju i jemu pochlapac samochod - sam byś mu oddał kase?
    skończcie temat. Pozdro PS. dobrze ze tak wyszlo :)

Prosiłbym o nieużywanie słów wulgarnych.
    Ostatnio edytowane przez EVAN ; 22-08-2012 o 20:10
    Biały

Zaawansowany Użytkownik Awatar meush
    BMW
    E32 730iA V8, E87 118d
    Cytat Zamieszczone przez bialydaro Zobacz posta
    rownie dobrze mogłes Ty najechac na ta bańke oleju i jemu pochlapac samochod - sam byś mu oddał kase?
    Nie mógł :D

Cytat Zamieszczone przez Norbert08 Zobacz posta
    To byla litrowka ale na zdrowy rozum jak widze cos takiego to wysiadam i przesuwam tym bardziej,ze to butelka po oleju !

Zaawansowany Użytkownik Awatar dzwonek
    BMW
    F01 730d ex E86 Z4 coupe,F11 525d, E65 740i, E38 750il, E38 735i
    O co taki szum, sąsiad wyrządził mniejszą lub większa krzywde, tym razem na myjce i polerce się skończy to niech płaci za to:p
    A Norbert08 może się cieszyć że ma uczciwego sąsiada, a nie cwaniaka który wymiguję się od odpowiedzialności.

BMW
    E32 735
    Wyluzujcie poslady :p jego wina! zaplacil bo mial za co i tyle w tym temacie . Teraz wazniejsza sprawa sa plamy na masce ktore zostaly :)