Dyskusja dotyczy mojego auta więc pozwolę sobie napisać kilka zdań. Po pierwsze kolego ADASIO jak masz pisać takie bzdury o samochodzie którego nie znasz to może nie udzielaj się wcale, weź żonę na spacer albo idź z kolegą na piwo zamiast bawić się w detektywa bo kiepsko Ci to wychodzi. Nawet nikt Cię nie prosił o ocenę tego auta, a zakładasz temat i robisz z igły widły, ktoś potencjalnie zainteresowany jeszcze to przeczyta i niedajboże uwierzy i się wystraszy.
Po pierwsze auto nie jest po wypadku i nie było, wskazuje też na to opinia rzeczoznawcy z USA, którą ktoś wyżej już zamieścił, widać na niej opisane drobne kosmetyczne uszkodzenia, dokładnie było to 16 małych wgniotek, które zostały usunięte metodą PDR (czyli bez lakierowania elementów) i nie ma po nich najmniejszych śladów, zderzak tył przód posiadał zarysowania u dołu które zostały tak skorygowane że są ledwie widoczne na czystym aucie.
Gdzie widzisz poskładanie auta z dwóch, jedynie została wymieniona blenda pod rejestracje oraz podświetlanie rejestracji na wersję europejską (kupione w ASO BMW, mam faktury) bo nie podobała mi się kwadratowa rejestracja. Lampy tylne, jak i cały tył i reszta auta jest oryginalna. Zegary również zmieniłem bo wyskalowanie w milach jest trochę lipne skoro żyjemy w europie. Auto jest całe w oryginalnym lakierze łącznie z zderzakami, wiem co mówię! Twierdzisz inaczej to udowodnij to, zapraszam do Krakowa, wtedy będziesz mógł oceniać. Na aukcji napisałem też że PL język wgrany jest do zakładki nawigacji, więc co w tym dziwnego że reszta menu jest po angielsku.
Zamieszczam jeszcze foto na dowód zmiany blendy tablicy rejestracyjnej, zrobiłem je specjalnie bo już przewidziałem że znajdą się eksperci co zrobią mi z auta powypadkowy ulep, proszę:
Jedynie z tą długością longa masz rację, pomyliłem się, zaraz to poprawię.